Presentkort

Varför köpa något som bara kanske faller någon i smaken när du kan låta personen själv välja precis det hjärtat begär.
Med 110 butiker att välja mellan och fasta erbjudanden på de mest säsongsaktuella varorna kommer ett presentkort från Nordby garanterat falla i smaken.

Köp ditt presentkort hos oss

Du köper Nordbys presentkort i någon av presentkortsautomaterna på centret. Det är bara att sätta in ditt kredikort och välj önskat belopp*. Vill du ha ett gratulationskort och kuvert att lägga kortet i, kan du beställa även det i automaten mot en kostnad på 10 kr.

Presentkortet kan endast användas på Nordby Shoppingcenter.

I vilka butiker gäller presentkortet

Presentkortet ska gälla i alla centrets butiker. Vid tveksamheter kan du kontakta kundsupporten på +46 (0) 8 22 50 30. De kan svara på om detta är en butik som ska ta emot kortet eller inte.

Supporten är öppen:
Måndag – Fredag 10:00 – 20:00
Lördag – Söndag 10:00 – 18:00.

Presentkortets giltighet

Presentkortet är giltigt i ett år från laddningsdatum eller från det att du hämtar ut presentkortet i automaten på köpcentret.

Kontrollera saldot

Presentkortet ser ut som ett vanligt betalkort och gäller som betalning i alla centrets butiker. Användaren kan själv kontrollera saldot genom att klicka på länken HÄR och skriva in det 16-siffriga kortnumret tillsammans med den 6-siffriga säkerhetskoden som finns på kortets baksida. Har du ett äldre kort med kortnummer på framsidan klickar du på länken HÄR.

Om du har ett presentkort som har gått ut under Corona Pandemin är det bara att kontakta Agnetha på Centerkontoret så förlänger vi utgångsdagen så att du kan använda kortet.

Enklast är om du kontaktar Agnetha på telefon +46(0)52640793 veckodagar 0800 – 1600. agnetha@nordby.se

magnifiercrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram