Wraps med kyckling och halloumi

Lättlagat och gott till middag, lunchen hemma, i backen eller på skidturen. Du hittar alla ingredienser i våra matbutiker.

Ingredienser till 4 wraps

4st kycklingfiléer

salt, peppar

2 dl cremefraiche

3 msk riven pepparrot på tub

salt

1 röd lök

1 stor tomat

200g halloumi

80g salami

4 salladsblad

4 st majstortillabröd

Gör så här:

1. Tina kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsform. Krydda kycklingfiléerna och ställ in i cirka 20 minuter i 200°. Tiden kan variera beroende på kycklingfiléernas tjocklek och storlek, använd en stektermometer om du är osäker.

2. Rör ihop riven pepparrot på tub med cremefraiche. Smaka av med salt. Finhacka rödlöken och tomaten.

4. Skiva halloumin och stek så den får fin yta. Lägg ut ett tortillabröd med ett salladsblad i. varva skivad kyckling, halloumi och skivor av salami. Klicka på pepparrotscremen och strö över rödlök och tomaten.

Smaklig måltid!