Vinterlovskul 16-17 februari
Vecka 7 och 8 har vi laddat upp med aktiviteter och erbjudanden för hela familjen. Kom till oss och fynda bland mängder Läs hela...
Lättlagat och gott till middag, lunchen hemma, i backen eller på skidturen. Du hittar alla ingredienser i våra matbutiker.
4st kycklingfiléer
salt, peppar
2 dl cremefraiche
3 msk riven pepparrot på tub
salt
1 röd lök
1 stor tomat
200g halloumi
80g salami
4 salladsblad
4 st majstortillabröd
1. Tina kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsform. Krydda kycklingfiléerna och ställ in i cirka 20 minuter i 200°. Tiden kan variera beroende på kycklingfiléernas tjocklek och storlek, använd en stektermometer om du är osäker.
2. Rör ihop riven pepparrot på tub med cremefraiche. Smaka av med salt. Finhacka rödlöken och tomaten.
4. Skiva halloumin och stek så den får fin yta. Lägg ut ett tortillabröd med ett salladsblad i. varva skivad kyckling, halloumi och skivor av salami. Klicka på pepparrotscremen och strö över rödlök och tomaten.
Publicerat av: Maximatkocken 2019-02-05
Vecka 7 och 8 har vi laddat upp med aktiviteter och erbjudanden för hela familjen. Kom till oss och fynda bland mängder Läs hela...
Publicerat av: Maximatkocken 2019-02-11
En riktig klassiker som värmer gott efter en dag i backen eller i skidspåret. Självklart finner du alla ingredienser i våra matbutiker.
Publicerat av: Maximatkocken 2019-01-29
En svensk klassiker och en lyxigare variant av pyttipanna som sägs ha sitt ursprung från anrika Hotell Rydberg vid Gustav Adolfs torg i Stockholm. Självklart Läs hela...
Publicerat av: Maximatkocken 2019-01-21
Publicerat av: Maximatkocken 2018-12-07
Denna syrliga apelsinsallad till jul är gjord på apelsiner och blodapelsin Som toppas med avokado, fetaost, syrliga granatäppelkärnor och knapriga pistagenötter. Alla härliga smaker Läs hela...
Publicerat av: Maximatkocken 2018-11-27