Välkommen till Sverige

Dags för en snabbtur över gränsen? På dessa sidor finner du inspiration och tips som gör shoppingupplevelsen till något speciellt! Bohuslän vimlar så klart av fina attraktioner, matställen och unika hotell året runt.

Vad sägs om att ta en tur till Kosteröarna, hyra cykel och susa fram mellan sevärdheterna på nolltid? Eller kombinera shoppingen med övernattning på Bjertorp eller Thorskogs Slott? Djurparken Nordens Ark i Smögen är öppen året runt och en favorit bland barnfamiljer. Och fick du inte med dig Halloween-firande och julmarknad på Liseberg förr året, är båda ett måste att uppleva i år!

På sommaren finns det mängder av aktiviteter längs västkusten. Vad sägs om golf i Strömstad, paddling i Smögen eller guidad vandring bland Camilla Läckbergs mysterier i Fjällbacka? Matälskarna har vi heller inte glömt – hösten är nämligen högsäsong för skaldjurssafari på platser som Hotell Bryggan i Fjällbacka, Everts Sjöbod i Grebbestad och Hotel Smögens Hafvsbad.

Sammantaget tar dessa sidorna dig till ett brett urval av nöjen i Sverige. Så klicka dig vidare och få inspiration till världens trevligaste shoppingtur!

Foto: Bo Petersson

Miniferie på Nordby

Vill du undvika stress och köer kan du göra resan till en miniferie. Förutom shopping, aktiviteter och vackra naturupplevelser finns det många boende alternativ att välja mellan. Här följer några exempel.

Nordby Hotell

Hotell Nordby (tidigare Rasta) ligger i direkt anslutning till centret och erbjuder 42 stycken prisvärda hotellrum, frukost och parkering ingår alltid i priset. Här hittar du också en restaurang och konferenslokaler. Incheckning från kl. 16 och utcheckning före kl. 11. Anläggningen är handikappanpassad.

Ring +46 (0)526-402 00 eller gå in på Nordby Hotell för information och bokning.

Thon Hotell Halden

Hotellet ligger idyllisk vid kajen i Halden, med utsikt över sjön och vackra Fredriksten Fästning, endast 15 min bilväg från Nordby. På sommaren njuter man av den stora uteservering nere vid bryggkanten. Hotellet har också kurs- och konferenslokaler för upp till 380 personer.

Boka via telefon, +47 69 21 33 00, eller via länken HÄR.

Strömstad

Strömstad brukar kallas Sveriges västligaste utpost. Här finner du ett brett utbud av boende för hela familjen, en vacker skärgård med otaliga öar och pittoreska fiskelägen samt mängder av sevärdheter (klicka på bilderna).

Mer information om Strömstad hittar du HÄR.