Påsklovskul med äggjakt 29-31 mars

Välkommen till en händelserik påsk på Nordby Shoppingcenter. Tävla om 1500 kr i presentkort, få godis av påskkärringen och påskhönan, finn påskharen, fiska i påskdammen och mycket mer.

Påskkärringar, mumintroll, godis och ansiktsmålning

Skärtorsdagen och Långfredagen 29-30 mars är det full aktivitet på centret. Klockan 12-16  vid stora entrén utanför Max Hamburgare kan du träffa livs levande påskkäringar, bli ansiktsmålad, få roliga ballongfigurer, måla påskägg, leta efter påskharen och fiska godis i Påskdammen. Under dagen får vi också besök av kycklingen, haren och räven som springer runt och busar med barnen.

Malade_agg

Tävla om 1500 kr i presentkort i äggjakten.

På påskafton mellan klockan 15-17 är det äggjakt på Nordby. Vi har gömt 5 st ägg fyllda med godis på centret och i ett av dessa ägg finns ett presentkort värt 1500 kr att handla för på Nordby Shoppingcenter. Den som hittar ett ägg får behålla ägget och godiset och den som hittar ägget med presentkortet kan kvittera ut det genom att kontakta våra väktare på 070-644 84 99 som då kommer och lämnar presentkortet. Lycka till!

Djungelland öppet varje dag 11-18

Vårt populära lekland för barn från 1-11 år har öppet varje dag kl 11-18 under hela påskveckan, även under påskhelgen den 29 mars till 2 april. Låt barnen leka av sig medan du handlar eller kopplar av med en kopp kaffe. Inträdet kostar 60 kr, vuxna i barns sällskap går in gratis.

Självklart hittar du också massor av bra påskerbjudanden!

Välkomna!

Paskaktiviteter_sidfot