Nachos i ugn med tacokryddad kycklingfärs och salsa 4 portioner

  • 600 gram kycklingfärs
  • 1 msk olja
  • 1 påse Tacokryddmix
  • 1 dl vatten
  • 3 dl salsa, medium het
  • 2,5 dl ost, riven
  • 1 påse nachochips

Salladen:

  • 1 st isbergssallad
  • 2 st tomater
  • 0,5 st gurka
  • 2 dl majskorn
  • 1 st rödlök

Tillagning

  • 1. Sätt ugnen på 200 grader.
  • 2. Stek kycklingfärsen tills den är genomstekt. Tillsätt tacomixpåsen och vatten. Låt småputtra en liten stund.
  • 3. Bred ut nachos på bakplåtspapper i en långpanna. Fördela färsen över dessa och klicka på salsa och strö över riven ost.
  • 4. Gratinera tills osten smält, 5-10 minuter.
  • 5. Servera med en fräsch sallad

 

Hälsningar

Kocken på MaxiMat