Vill du jobba på Nordby Shoppingcenter?

Håll utkik här efter tjänster som är lediga på centret och i centrets butiker.

Sommarpersonal/Extra vid behov...

Gina Tricot är en svensk modekedja som erbjuder spännande och feminint mode till kvinnor i över 30 länder. Sedan starten 1997 har vi växt explosionsartat och har idag 180 butiker i fem europeiska länder, samt över 2000 anställda. Vi har en stark passion för mode och har som målsättning att […]

Läs mer

Gina Tricot är en svensk modekedja som erbjuder spännande och feminint mode till kvinnor i över 30 länder. Sedan starten 1997 har vi växt explosionsartat och har idag 180 butiker i fem europeiska länder, samt över 2000 anställda. Vi har en stark passion för mode och har som målsättning att erbjuda kunder en ny, intressant shoppingupplevelse – oavsett hur ofta de handlar. Vi fortsätter att expandera och blickar ständigt framåt för att se hur vi kan utvecklas som internationell modeaktör. Älskar du mode och vill bli en del av vårt team? Just nu söker vi en säljare till vår Butik i Strömstad Nordby, tjänsten är ett vikariat på deltid 15h/v. Som säljare är du kundfokuserad, snabb, flexibel och entusiasmerande. Du är initiativrik och kan hålla många bollar i luften. Att alltid sätta kunden i första hand är en självklarhet för oss. Vi ser naturligtvis att du har ett brinnande intresse för mode och trender, men lika viktigt är att du förstår processerna som skapar nöjda kunder och lönsamma affärer. Du blir en viktig pusselbit i vårt företag som ständigt utvecklas och växer. Samhörighet är viktigt för oss, därför eftersträvas en “vi-känsla” i alla led från huvudkontor till butik. Tidigare erfarenhet av försäljning, detaljhandel eller andra yrken inom servicebranschen är meriterande Är du intresserad? Ansök genom att skicka en kortfattad personlig presentation tillsammans med ditt CV till Butikschef Sanna Hansson mail: storemanager.182@ginatricot.com Har du några frågor? Kontakta Butikschef Sanna Hansson tel. 0526- 40086. Senaste ansökningsdagen är 02/6. Intervjuer kommer att ske löpande. . Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning enligt kollektivavtal.

Säljare sommar Scorett

Säljare sommar – Nordby Shoppingcenter Strömstad Ansök senast: 2019-05-23 Scorett-gruppen är en av Sveriges ledande skokedjor inom detaljhandeln. Vi arbetar med att till varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med mycket hög kvalitet, trendfaktor och god komfort för både herr och dam. Vi ger alla medarbetare god produktkompetens och chans […]

Läs mer

Säljare sommar – Nordby Shoppingcenter

Strömstad Ansök senast: 2019-05-23

Scorett-gruppen är en av Sveriges ledande skokedjor inom detaljhandeln. Vi arbetar med att till varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med mycket hög kvalitet, trendfaktor och god komfort för både herr och dam. Vi ger alla medarbetare god produktkompetens och chans till utveckling och karriär – vilket är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar också för en hållbar utveckling!

Din nästa utmaning?
Som säljare är du vårt ansikte utåt, den som ska ge varje kund en förstklassig service och shoppingupplevelse. Våra kunder ska alltid kunna förvänta sig att få kunskap, produktinformation, inspiration, tips och idéer – det blir din uppgift att kunna leverera detta med ett leende på läpparna.

Andra arbetsuppgifter som du som säljare jobbar med är kassahantering, exponering, lagerhantering samt att hålla butiken ren och snygg.

Passar du ihop med oss?
Det absolut viktigaste är din personlighet. Vi tror att du är social och utåtriktad, du har massvis med positiv energi, du tycker det känns fantastiskt att få göra kunder nöjda och överträffa deras förväntningar. Att småprata kommer naturligt för dig och din lyhördhet bidrar till att du servar kunden efter dennes personlighet och specifika behov. Du är en teamplayer, du är tävlingsinriktad och du triggas av att jaga mål som både lyfter dig och din butik.

Det är toppen om du har erfarenhet av att arbeta som säljare, gärna inom detaljhandeln. Erfarenhet av kassaarbete, butiksexponering och in- och utleveranser är också meriterande. Det är viktigt att du är flexibel och att du har möjlighet att jobba kvällar såväl som helger och vardagar.

Älskar du dessutom mode och har en ”inga-problem-inställning” så är du helt rätt för oss!

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Löpande utbildningar i produktkunskap, produktvård och skoproduktion.
  • Möjlighet att göra karriär, exempelvis som biträdande butikschef och vidare till butikschef eller till tjänster på vårt huvudkontor. Vi letar alltid efter talanger bland våra säljare!
  • Goda personalvillkor, avtalsmässig lön och spännande säljtävlingar.
  • Att bli delaktig i ett expansivt modeföretag med positiv tillväxt med massa trevliga kollegor där vi har kul på jobbet tillsammans.

Intresserad?
Tjänsten är ett semestervikariat på 15-20 tim/vecka under perioden v.27-v33. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Butikkmedarbeider heltid

Nordby Digital er i positiv utvikling og vi önsker å utvide personalstyrken. Vi leter etter deg som : * Har fylt 18 år * Er punktlig og ryddig * Har godt humör og en positiv serviceinnstilling * Har god arbeidskapasitet og trives med en hektisk hverdag * Er ärlig ansvarsbevist […]

Läs mer

Nordby Digital er i positiv utvikling og vi önsker å utvide personalstyrken.

Vi leter etter deg som :

* Har fylt 18 år

* Er punktlig og ryddig

* Har godt humör og en positiv serviceinnstilling

* Har god arbeidskapasitet og trives med en hektisk hverdag

* Er ärlig ansvarsbevist og til å stole på.

Vi kan tilby:

* En sosial og trivelig arbeidsplass med hyggelige kolleger

* Spennende produkter

* Grundig oppläring

* Konkurransedyktig betingelser

* Utviklingsmuligheter

 

Ved spörsmål kontakt Are Töien eller Johnny Berg

på telefon : +46 526 40800

Söknad sendes til: info@nordbydigital.se

Söknadsfrist 31.5.2019

Sommarpersonal Individ & Individ Pre...
Sommarpersonal Individ & Individ Pre...

Individ & Individ Prestige är högprofilerade butiker med försäljning av märkeskläder. Vi jobbar med varumärken som Ralph Lauren, Hugo Boss, Holzweiler, Ganni, Marc Jacobs, Helmut Lang m.fl. Är du en engagerad, positiv, utåtriktad person som brinner för service,försäljning och mode? I så fall kan du bli en del av vårt team […]

Läs mer

Individ & Individ Prestige är högprofilerade butiker med försäljning av märkeskläder. Vi jobbar med varumärken som Ralph Lauren, Hugo Boss, Holzweiler, Ganni, Marc Jacobs, Helmut Lang m.fl. Är du en engagerad, positiv, utåtriktad person som brinner för service,försäljning och mode? I så fall kan du bli en del av vårt team nu under sommaren, när vi har som allra bästa handel och som allra mest kul! Behovet är som störst v.26-v.32

Maila din ansökan idag till jobb@individprestige.se & märk mailet “sommarjobb prestige/individ”.
Kontaktperson Per Johansson tel. +46 526 40358 / +46 708 89 15 35

Vänta inte med din ansökan, vi rekryterar löpande.

 

Butikschef Individ

Spara Butikschef Individ Individ är en högprofilerad klädesbutik belägen på Nordby Köpcenter i Strömstads Kommun. Individ etablerades 2004 och jobbar med starka varumärken som J. Lindeberg, Les Deux, Tiger Jeans, Holzweiler, & Replay för både dam & herr. Vi söker nu en butikschef. I tjänsten ingår personalansvar, inköpsplanering och optimering […]

Läs mer

Butikschef Individ

Individ är en högprofilerad klädesbutik belägen på Nordby Köpcenter i Strömstads Kommun. Individ etablerades 2004 och jobbar med starka varumärken som J. Lindeberg, Les Deux, Tiger Jeans, Holzweiler, & Replay för både dam & herr.

Vi söker nu en butikschef.

I tjänsten ingår personalansvar, inköpsplanering och optimering av varulager. Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar högsta servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös, med stor vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig, och ordningsam. Du brinner för att utveckla och effektivisera verksamheten och är duktig på att se möjligheter, motivera och skapa ett bra samarbetsklimat i gruppen.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom klädhandel. Erfarenhet inom personalansvar / ledarskap är meriterande. Tjänsten är tillgänglig för tillträde omgående.

Vill du bli en del av vårt team? Vänta inte med din ansökan.

Maila din ansökan till: jobb@individprestige.se ( märk din ansökan “BC Individ” )

Kontaktperson: Per Johansson +46 526 40358 / +46 708 89 15 35

Assisterande Butikschef Individ Prestige...

Assisterande Butikschef Individ Prestige Nordby Individ Prestige och Individ är högprofilerande klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter utanför Strömstad. Individ etablerades år 2004, Individ Prestige 2009, med starka varumärken som Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Marc Jacobs, Ganni, Holzweiler & Helmut Lang. Vi söker nu en assisterande butikschef till Individ Prestige. […]

Läs mer

Assisterande Butikschef Individ Prestige Nordby

Individ Prestige och Individ är högprofilerande klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter utanför Strömstad. Individ etablerades år 2004, Individ Prestige 2009, med starka varumärken som Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Marc Jacobs, Ganni, Holzweiler & Helmut Lang.

Vi söker nu en assisterande butikschef till Individ Prestige.

I tjänsten ingår personalansvar, inköpsplanering och optimering av varulager. Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning och service, då våra kunder förtjänar en hög servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös, med stor vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig, och ordningsam. Du brinner för att utveckla och effektivisera verksamheten och är duktig på att se möjligheter, motivera och skapa ett bra samarbetsklimat i gruppen.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom klädhandel. Tjänsten är tillgänglig för tillträde omgående.

Vill du bli en del av vårt team? Vänta inte med att skicka din ansökan.

Maila din ansökan till: jobb@individprestige.se ( märk din ansökan “Ass BC Prestige” )

Kontaktperson: Per Johansson tel. +46 526 40358 / +46 708 89 15 35

Only Stores söker fler stjärnor...

I februari 2019 öppnade vi butik nr 10 i Sverige på Nordby Shoppingcenter. Ibland söker vi efter nya stjärnor, och då lägger vi upp annons på vår hemsida. Följ länken. Vi lägger stor vikt på engagemang, energi och en personlighet som vill lite mer än alla andra. Du brinner för att […]

Läs mer

I februari 2019 öppnade vi butik nr 10 i Sverige på Nordby Shoppingcenter.

Ibland söker vi efter nya stjärnor, och då lägger vi upp annons på vår hemsida. Följ länken.

Vi lägger stor vikt på engagemang, energi och en personlighet som vill lite mer än alla andra. Du brinner för att ge kunden den bästa upplevelsen i butik och har ett öga för detaljer samt gillar ordning och reda.

Läs mer och ansök HÄR!

Sommerpersonal

Vi søker sommerpersonal til vår butikk på Nordby kjøpesenter. Har du interesse og kunnskap om dyr? Trives du med å jobbe i ett høyt tempo? Er du utadvendt og positiv? Da syntes vi du skal sende oss en søknad og CV på mail til: Nordby@xl-zoo.se Ønsker du å vite mer […]

Läs mer

Vi søker sommerpersonal til vår butikk på Nordby kjøpesenter.

Har du interesse og kunnskap om dyr? Trives du med å jobbe i ett høyt tempo? Er du utadvendt og positiv?
Da syntes vi du skal sende oss en søknad og CV på mail til: Nordby@xl-zoo.se
Ønsker du å vite mer om stillingen, kan du ringe Vivi på tlfnr: 004793485887
Håper vi hører fra deg

Personal sökes till fast tjänst i augu...

Hej Personal sökes till fast tjänst i  augusti på 60-75% . Vår huvudsyssla är leksaker. Arbetsuppgifterna är att stå i kassa, hjälpa kunder att finna det de söker, plocka upp och prismärka varor , fronta i hylla, ett visst lagerarbete. Vi söker dig en glad och ansvarsfull tjej/ kille som […]

Läs mer

Hej

Personal sökes till fast tjänst i  augusti på 60-75% .

Vår huvudsyssla är leksaker.

Arbetsuppgifterna är att stå i kassa, hjälpa kunder att finna det de söker, plocka upp och prismärka varor , fronta i hylla, ett visst lagerarbete.

Vi söker dig en glad och ansvarsfull tjej/ kille som gillar försäljning.

Du må vara glad och positiv.

Inte vara rädd att ta i.

Ta hand om kunderna på ett positivt sätt.

Gilla att jobba i ett team.

Du får gärna ha erfarenhet av handel men ej ett krav.

Vi ser gärna att du har körkort då vi har varierande arbetstider.

Att ni kan förstå svenska i tal och skrift då vi har mycke kundkontakt.

Ni kan lämna in eran CV i butik eller maila den till nordby@extra-toys.se

 

 

 

 

Butikssäljare deltid

Har du lust att jobba med hälsokost och människor? Life butiken på Nordby Shoppingcenter söker nu inspirerande, glada och engagerade säljare som kan jobba minst 20 timmar i veckan. Intresserad? Ansök via e-post: 786@lifeeurope.se  och skriv några ord om dig själv så kontaktar vi dig.        

Läs mer

Har du lust att jobba med hälsokost och människor?

Life butiken på Nordby Shoppingcenter söker nu inspirerande, glada och engagerade säljare som kan jobba minst 20 timmar i veckan.

Intresserad?

Ansök via e-post: 786@lifeeurope.se  och skriv några ord om dig själv så kontaktar vi dig.