Vill du jobba på Nordby Shoppingcenter?

Håll utkik här efter tjänster som är lediga på centret och i centrets butiker.

Sportintresserade butiksmedarbetare...

Sportintresserade butiksmedarbetare sökes! Brinner du för service och är intresserad av sport och friluftsliv? Då kanske vi har tjänsten för dig! Vi söker två nya medarbetare till vår butik Bazar. Läs mer om varje tjänst nedan. Butiksmedarbetare Vi har nu ett ledigt föräldravikariat i vår butik Bazar i Nordby och […]

Läs mer

Sportintresserade butiksmedarbetare sökes!
Brinner du för service och är intresserad av sport och friluftsliv? Då kanske vi har tjänsten för dig! Vi söker två nya medarbetare till vår butik Bazar. Läs mer om varje tjänst nedan.

Butiksmedarbetare
Vi har nu ett ledigt föräldravikariat i vår butik Bazar i Nordby och söker dig som vill arbeta som butiksmedarbetare hos oss i ett år framöver. Vi erbjuder en rolig tjänst med varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill jobba i en butik fylld av sport- och friluftskläder, som har ett stort intresse för att möta nya människor och gillar ordning och reda.

https://sportshopen.varbi.com/se/what:job/jobID:322483/iframeEmbedded:0/where:4

Butiksmedarbetare på fiskeavdelningen
Är du kunnig inom fiske och söker nya utmaningar? Perfekt! Vi söker nu dig som vill jobba på vår avdelning för sportfiske. Förutom ett stort fiskeintresse söker vi dig som älskar kundservice, är flexibel och ordningsam. Vi erbjuder en rolig tjänst med mycket kundkontakt!

https://sportshopen.varbi.com/se/what:job/jobID:322492/iframeEmbedded:0/where:4

Om oss
För oss är kommunikation och teamwork viktigt och vi ser alltid till att hjälpa varandra att utvecklas både individuellt men också som team. Här utvecklas vi tillsammans och jobbar alltid för att bli bättre än vad vi var igår! Trivs du i en fartfylld miljö bland härliga människor? Sök till oss redan idag!

Jobba Med Oss
Läs mer