Vill du jobba på Nordby Shoppingcenter?

Håll utkik här efter tjänster som är lediga på centret och i centrets butiker.

20 t/v vikariat

Brinner du för försäljning och service? Som butikssäljare är du Cubus viktigaste ambassadör och ansiktet utåt. Du ansvarar för att butiken varje dag är inspirerande och inbjudande. Du har fokus på försäljning och ger kunderna den uppmärksamhet, hjälp och service som de förtjänar, hos Cubus skall det vara en självklarhet […]

Läs mer

Brinner du för försäljning och service?

Som butikssäljare är du Cubus viktigaste ambassadör och ansiktet utåt. Du ansvarar för att butiken varje dag är inspirerande och inbjudande. Du har fokus på försäljning och ger kunderna den uppmärksamhet, hjälp och service som de förtjänar, hos Cubus skall det vara en självklarhet att få service utöver det vanliga.

Har Du de kvalifikationer som krävs?

 • Tycker det är roligt att sälja!
 • Tycker om att jobba i ett högt tempo
 • Driftig, ordningssam och strukturerad
 • Positiv, är serviceminded och har ett glatt humör med ett leende
 • Sätter alltid kunden i centrum

Om svaret är ja och du i tillägg har ett brinnande intresse för mode, är positiv och har ett glatt humör – då har vi ett spännande jobb som väntar på dig!

Vi kan erbjuda dig:

 • En spännande vardag på jobbet
 • Goda möjligheter att utveckla dina egenskaper som säljare
 • Ordnade arbetsförhållanden och bra personalrabatter
 • Goda karriärmöjligheter i en välfungerande kedja med positiv tillväxt

Hos oss kan du komma långt med engagemang, rätt inställning och de rätta kvalifikationerna!

Arbetstiderna förekommer under samtliga av butikens öppettider vilket innebär arbete såväl vardag som helg. Vikariaten gäller till och med 2020-08-31 med en möjlighet till förlänging. Du måste ha fyllt 18 år.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Maila en kort personlig presentation samt CV till C36@cubus.com eller kom in i butiken med ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan.

Supersäljare deltid

ONLY är en utav de tjejbutiker i Nordby Shoppingcenter som går allra bäst! Därför behöver vi nu utöka vårat team med en utåtriktad säljare (ca 12 timmar vecka med möjlighet för mer) som vill ge våra kunder en härlig upplevelse i butiken genom riktigt bra service och stort engagemang.  Vi […]

Läs mer
ONLY är en utav de tjejbutiker i Nordby Shoppingcenter som går allra bäst! Därför behöver vi nu utöka vårat team med en utåtriktad säljare (ca 12 timmar vecka med möjlighet för mer) som vill ge våra kunder en härlig upplevelse i butiken genom riktigt bra service och stort engagemang.  Vi behöver någon som vill jobba helger och ca 2 dagar i veckan. Du älskar kunder och försäljning och din utstrålning och ditt engagemang har en smittande effekt på både kollegor och kunder.  Nordby Shopping präglas av säsong, så det är bra om du kan jobba mycket i perioder. 

Vi söker dig som:

 • är full av energi
 • är en glädjespridare
 • engagerad
 • kämpar för att lyckas.
 
Bli en del av ONLY Stores  
ONLY Stores har gjort en otrolig resa under de senaste fem åren. Vår affärsplan har visat sig vara helt rätt. Vi har primärt haft fokus på två saker – våra produkter och våra medarbetare. Som en del av organisationen i ONLY Stores kan du i hög grad få det ansvar du vill ha, de uppgifter som du brinner för och inte minst vara en del av ett fantastiskt team. Hos ONLY Stores vet vi att våra medarbetare gör stor skillnad! 
Som säljare blir din primära uppgift att ge våra kunder bästa möjliga service och se till att butiken är presentabel. Det är viktigt att du är öppen och tillmötesgående. Som säljare på ONLY får du möjlighet till utbildning genom olika workshops, där du lär dig om t.ex. säljteknik, kommunikation och butikens nyckeltal. 
  
Arbetsområden 
 • Erbjuda service till våra kunder
 •  Se till att butiken alltid ser inbjudande och presentabel ut
 •  Bidra till att skapa en positiv stämning i butiken  
Kvalifikationer 
 • Relevant yrkeserfarenhet
 •  God ordningskänsla
 •  Kundorienterad och serviceminded
 • Känsla för mode 
 •  Och framför allt värdesätter vi stort engagement! 
 
Har du frågor är du välkommen att kontakta butikschef Kristine Dalbina på 0526-40841
 
Anställningsform  
Tjänsten är en tillsvidareanställning 12t/vecka med start så snart som möjligt. Det finns stora möjligheter att få jobba mer beroende på säsong.
Vi tillämpar provanställning.   


 
Ansökan  
Låter detta intressant? Skicka då in CV och personligt brev via ansökningsknappen.  
Din ansökan vill ha så snart som möjlig.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.   
  
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringkanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.  
https://about.bestseller.com/jobs/job-search/supersaeljare-deltid-162040
OM ONLY Stores  
ONLY Stores är en del av BESTSELLER Retail Europe som har funnits i mer än 25 år och vi driver konceptbutiker under följande varumärken: ONLY, ONLY & SONS OCH JDY. 
Vi har huvudkontor i Brande, där vi är 40 dedikerade kollegor som arbetar med drift av butiker. Vi driver BESTSELLER Retail Europe utifrån ledningsmässiga värden, som bygger på framgång till varje pris, närhet till våra kollegor och butiker och en okuvlig tro på att vi kan göra det ännu bättre imorgon. 
Vi arbetar i en mycket konkurrensmässig miljö, där våra insatser och vår inställning ger resultat direkt på bottenlinjen. Vi hyllar principen om frihet under ansvar, och vi älskar människor som tar nytt initiativ, och som gör skillnad. Vi tror att det är det sätt vi bäst utvecklar vår verksamhet och varandra på. 
Hobbex söker nya medarbetare...

Vi letar efter engagerade och målmedvetna säljare som gärna, men inte nödvändigtvis, har ett intresse för Teknik och prylar. Det absolut viktigaste attributet är att du är serviceinriktad, allt annat kan man lära sig och det finns utrymme för detta. Vi letar efter två individer som inledningsvis kommer jobba som […]

Läs mer

Vi letar efter engagerade och målmedvetna säljare som gärna, men inte nödvändigtvis, har ett intresse för Teknik och prylar.
Det absolut viktigaste attributet är att du är serviceinriktad, allt annat kan man lära sig och det finns utrymme för detta.
Vi letar efter två individer som inledningsvis kommer jobba som extra, möjlighet för tillsvidareanställning finns framåt.

Mejla gärna in CV och referenser till Nordby@hobbex.se eller lämna detta fysiskt i butiken!

Personal sökes till en dag på 5 timmar...

Hej Personal sökes till en dag  på 5 timmar i veckan. Vår huvudsyssla är leksaker. Arbetsuppgifterna är att stå i kassa, hjälpa kunder att finna det de söker, plocka upp och prismärka varor , fronta i hylla, ett visst lagerarbete. Vi söker dig en glad och ansvarsfull tjej/ kille som […]

Läs mer

Hej

Personal sökes till en dag  på 5 timmar i veckan.

Vår huvudsyssla är leksaker.

Arbetsuppgifterna är att stå i kassa, hjälpa kunder att finna det de söker, plocka upp och prismärka varor , fronta i hylla, ett visst lagerarbete.

Vi söker dig en glad och ansvarsfull tjej/ kille som gillar försäljning.

Du må vara glad och positiv.

Inte vara rädd att ta i.

Ta hand om kunderna på ett positivt sätt.

Gilla att jobba i ett team.

Du får gärna ha erfarenhet av handel men ej ett krav.

Vi ser gärna att du har körkort då vi har varierande arbetstider.

Att ni kan förstå svenska i tal och skrift då vi har mycke kundkontakt.

Interjuver kommer att ske löpande.

Ni kan lämna in eran CV i butik eller maila den till nordby@extra-toys.se