Vill du jobba på Nordby Shoppingcenter?

Håll utkik här efter tjänster som är lediga på centret och i centrets butiker.

Är du vår nästa Sportshopare?...

Vill du spendera din sommar på ett roligt jobb med härliga kollegor? Då ska du hänga med oss! Vi söker drivna medarbetare till våra butiker Nordby/Strömstad. Som Sportshopare har du kundservice i blodet och gillar att jobba i ett högt tempo. För oss på Sportshopen är engagemang och passion viktigt, […]

Läs mer

Vill du spendera din sommar på ett roligt jobb med härliga kollegor? Då ska du hänga med oss! Vi söker drivna medarbetare till våra butiker Nordby/Strömstad.
Som Sportshopare har du kundservice i blodet och gillar att jobba i ett högt tempo. För oss på Sportshopen är engagemang och passion viktigt, vi värnar om ett gott samarbete och har kul på jobbet! Häng med oss på vår resa och ansök redan idag.

Det finns möjlighet till helger och arbete över påsk.

https://sportshopen.varbi.com/se/what:job/jobID:309522/iframeEmbedded:0/where:4

SUPERSÄLJARE 30 T/V, ONLY NORDBY...

ONLY är en av de tjejbutiker som går bäst i hela Nordby Shoppingcenter!  Nu söker vi en duktig supersäljare som vill jobba som butikschefens högra hand och som vill vara med på en spännande resa. Vår affärsplan har visat sig vara helt rätt. Vi har primärt haft fokus på två saker – […]

Läs mer

ONLY är en av de tjejbutiker som går bäst i hela Nordby Shoppingcenter!  Nu söker vi en duktig supersäljare som vill jobba som butikschefens högra hand och som vill vara med på en spännande resa.

Vår affärsplan har visat sig vara helt rätt. Vi har primärt haft fokus på två saker – våra produkter och våra medarbetare. Som en del av organisationen i ONLY Stores kan du i hög grad få det ansvar du vill ha, de uppgifter som du brinner för och inte minst vara en del av ett fantastiskt team. Hos ONLY Stores vet vi att våra medarbetare gör stor skillnad!

https://about.bestseller.com/jobs/job-search/supersaeljare-30-tv-only-nordby-164143

Jobba Med Oss
Läs mer

Säljare sökes till vår butik i Nordby...

Säljare sökes till vår butik i Nordby köpcentrum, Strömstad! Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 77 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online. […]

Läs mer

Säljare sökes till vår butik i Nordby köpcentrum, Strömstad!

Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 77 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Indiska söker nu säljare som älskar mötet med kunden och vill jobba i vår butik i Nordby köpcentrum, Strömstad!

I vårt arbete är ingen dag den andra lik, vi möter dagligen en mängd olika kunder och stöter hela tiden på nya utmaningar. Här är tempot högt, det blir sällan långtråkigt och vi gillar verkligen det vi gör; att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien som tilltalar många. För att bidra till och stärka denna helhetsupplevelse söker vi nu säljare till vår butik i Nordby köpcentrum, Strömstad!

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos oss får du en bred roll där mötet med kunden alltid står i fokus, där du bland annat jobbar med att;

 • Bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder, med ett tydligt säljfokus
 • Tillsammans med dina kollegor ansvara för att butiken är välfylld och kommersiell
 • Packa upp varor, bygga säljande varulägg och varuplacering
 • Arbete i kassa
 • Att alltid bemöta våra kunder på ett vänligt, kunnigt och hjälpsamt sätt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en inspirerande butiksmiljö där både samarbete, värme och högt tempo genomsyrar vår vardag!

Vem är du?

 • Kommunicerar på ett öppet och ärligt sätt där du når ut till olika målgrupper
 • Har en stor passion för mode och inreredning
 • Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
 • Driven och resultatorienterad
 • Utstrålar glädje, värme och engagemang i mötet med kunden och kollegor
 • Trivs med att jobba i högt tempo
 • Är ansvarstagande och ser vad som behöver göras, och agerar på det!

Tjänsten är en tjänst där du arbetar kväll och helg vid behov samt extra vid semestrar.

Passar perfekt för dig som exempelvis studerar eller har annan huvudsyssla. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Personal sökes.

Hej Personal sökes till en tjänst på 60%. Vår huvudsyssla är leksaker. Arbetsuppgifterna är att stå i kassa, hjälpa kunder att finna det de söker, plocka upp och prismärka varor , fronta i hylla, ett visst lagerarbete. Vi söker dig en glad och ansvarsfull tjej/ kille som gillar försäljning. Du […]

Läs mer

Hej

Personal sökes till en tjänst på 60%.

Vår huvudsyssla är leksaker.

Arbetsuppgifterna är att stå i kassa, hjälpa kunder att finna det de söker, plocka upp och prismärka varor , fronta i hylla, ett visst lagerarbete.

Vi söker dig en glad och ansvarsfull tjej/ kille som gillar försäljning.

Du må vara glad och positiv.

Inte vara rädd att ta i.

Ta hand om kunderna på ett positivt sätt.

Gilla att jobba i ett team.

Vi ser gärna att ni har erfarenhet och kassavana.

Vi ser gärna att du har körkort då vi har varierande arbetstider.

Att ni kan förstå svenska i tal och skrift då vi har mycke kundkontakt.

Interjuver kommer att ske löpande.

Ni kan lämna in eran CV i butik eller maila den till nordby@extra-toys.se

 

 

 

 

Extra personal

Extra Personal Vi säljer norska böcker och har främst norska kunder, så du behöver förstå norska. Arbetsuppgifterna består av kassaarbete, hjälpa kunder att finna de böcker de söker samt påfyllning av böcker från lagret. Vi ser gärna att du är en öppen och glad person som är intresserad av försäljning […]

Läs mer

Extra Personal

Vi säljer norska böcker och har främst norska kunder, så du behöver förstå norska.
Arbetsuppgifterna består av kassaarbete, hjälpa kunder att finna de böcker de söker samt påfyllning av böcker från lagret.

Vi ser gärna att du är en öppen och glad person som är intresserad av försäljning och kundkontakter. Gärna med vana av försäljningsarbete. Krav 18år.

För att söka arbetet bör du ha tillgång till bostad inom pendlingsavstånd från Nordby.

Intervjuer sker löpande

Främst arbete vid behov kvällar och helger

Vill du bli en av oss?

Är du intresserad.

Tveka inte att skicka in din ansökan till Annica@zeeinvest.com

 

 

 

Har du lust att jobba med hälsokost och människor? Life – butiken i Nordby söker nu inspirerande/glada/engagerade säljare som kan jobbe 80% stilling. Intresserad? Ansök til 786@lifeeurope.se eller +47 950 24 454 och skriv några ord om dig själv så kontakter vi dig!    

Läs mer

Har du lust att jobba med hälsokost och människor?

Life – butiken i Nordby söker nu inspirerande/glada/engagerade säljare som kan jobbe 80% stilling.

Intresserad?

Ansök til 786@lifeeurope.se eller +47 950 24 454

och skriv några ord om dig själv så kontakter vi dig!