LEDIGA

JOBB

Vill du jobba hos oss? Här hittar du lediga tjänster bland centrets butiker.

VI SÖKER BUTIKSSÄLJARE

2022-09-07 Ansök senast: 2022-10-31

DropInGlasses är en ny sorts glasögonbutik där det kommer bli betydligt enklare och lustfyllt att skaffa prisvärda, individanpassade glasögon än hos en optiker.

Med hjälp av ny teknik kan vi snabbt och effektivt erbjuda glasögon med individuellt anpassad styrka utan tidsbokning eller besök hos optikern.

Vi söker dig som är en social, glad, positiv och hjälpsam butikssäljare till vår nya glasögonbutik i Nordby Shoppingcenter.

Du har mycket lätt för att knyta nya kontakter med människor. Du har ett stort, naturligt engagemang i att kunder skall få bästa tänkbara service. Som säljare tar du hand om våra kunder som besöker butiken, där fokus ligger på rådgivning, demonstrering och försäljning av våra glasögon.

Vill du vara med och skapa något helt nytt i glasögonbranschen? Vill du göra det roligare och enklare för människor att köpa nya glasögon?

Vid frågor vänligen ring:
Magnus Siira 0708-679 229
Conny Kock 0733-986 986

Skicka e-post

FLER

LEDIGA

JOBB

2022-09-26
Butikschef till Bodypower MEGASTORE Nordby Shoppingcenter

Är du en person med stort engagemang för träning, försäljning, ledarskap och att alltid leverera den bästa kundupplevelsen? Är du ansvarstagande och drivs av att nå uppsatta mål och se resultat? Ta chansen och sök jobb hos oss på Bodypower! Nu söker vi en målinriktad och energifylld butikschef till en av våra butiker på Nordby […]

Läs mer...
2022-09-13
60% tillsvidare

Nu söker vi en ny stjärnsäljare till vårat team! Är du över 18 år, social och brinner för försäljning tveka inte på att söka via länken. Intervjuer kommer att ske löpande:)

Läs mer...
2022-09-13
Butikssäljare

Butikssäljare Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi säljer norska böcker och har främst norska kunder, så du behöver förstå norska. Arbetsuppgifterna består av kassaarbete, hjälpa kunder att finna de böcker de söker samt påfyllning av böcker från lagret. Vi ser gärna att du är en öppen och glad person som är intresserad av försäljning och […]

Läs mer...
2022-09-07
VI SÖKER BUTIKSSÄLJARE

DropInGlasses är en ny sorts glasögonbutik där det kommer bli betydligt enklare och lustfyllt att skaffa prisvärda, individanpassade glasögon än hos en optiker. Med hjälp av ny teknik kan vi snabbt och effektivt erbjuda glasögon med individuellt anpassad styrka utan tidsbokning eller besök hos optikern. Vi söker dig som är en social, glad, positiv och […]

Läs mer...
FRI PARKERING: 3750 P-platser (gäller centrets kunder)
 • 110 BUTIKER, 85 000 kvm • 
Störst på mat & godis
ALLTID ÖPPET: 
MÅN-FRE 1020
LÖR-SÖN 10 - 19
MAT ALLA DAGAR 8 - 22.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram