LEDIGA

JOBB

Vill du jobba hos oss? Här hittar du lediga tjänster bland centrets butiker.

T-sport Nordby söker butikschef och avdelningsansvariga

2022-04-21 Ansök senast: 2022-05-31

Tanum Sport&Fritid AB

Butikssäljare, fackhandel
Kommun: Strömstad

Korta fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal jobb: 8

Om jobbet
T-SPORT ÖPPNAR BUTIK PÅ NORDBY SHOPPINGCENTER!
T-Sport slog upp portarna till sin första butik i juni 2018 på Tanum Shoppingcenter. I november 2020 öppnades vår Outlet i Melleruds köpcenter. Vår stora sportbutik i Tanum på 3 500 kvm har som målsättning att tillgodose hela familjens behov. Förutom ett brett sortiment av kläder och skor har vi också spetskompetens inom jakt, fiske och friluftsliv. Du hittar även oberoende av säsong både cyklar och skidor i vårt sortiment.

Vi är idag ca 15 medarbetare och nu växer vi ytterligare.

Är du en person som brinner för kundservice och försäljning samt har ett stort intresse för sport & friluftsliv? Nu har du chansen att vara med från start att bygga och driva vår nya butik på Nordby Shoppingcenter.
Vi söker såväl en engagerad och ansvarstagande Butikschef som två avdelningsansvariga samt ett gäng härliga medarbetare som sätter värde i att genom god produktkunskap och service få nöjda kunder att komma tillbaka om och om igen.

Varför ska du jobba hos T-sport ?
Hos oss får du möjlighet att tillsammans med kollegor från start vara med att bygga och utveckla vår nya sport och friluftsbutik på Nordens största shoppingcenter. Du får chansen att jobba i ett växande företag med goda, möjligheter att utvecklas inom olika produktkategorier som konfektion, skor, jakt och fiske.

Vi söker
Vi söker efter personer som har ett genuint intresse för sport och friluftsliv och som gärna lever ett aktivt liv. För att trivas hos oss ser vi att du har stort engagemang för kundservice och vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor.
Vi värdesätter din personlighet men tidigare erfarenhet inom handel, sport och friluftsliv är meriterande. Vi ser med fördel att du är 18 år eller äldre.

Utöver butikschef söker vi:
• Två avdelningsansvariga till skor respektive outdoor som även innefattar jakt och fiske.
• En kombinerad roll som butiksmedarbetare och digital kommunikatör(ex sociala medier, annonsering och löpande uppdateringar på vår hemsida)
• Butiksmedarbetare

Rollen som butikschef
Vi söker dig som drivs av att se resultat och med din energi kan du få butiken att nå uppsatta mål. Vi söker en person som är utåtriktad, framåt och positiv och som har ett stort engagemang för försäljning med tidigare erfarenhet av leda en arbetsgrupp. För att lyckas i arbetet krävs flexibilitet, problemlösning och en god förmåga att kommunicera och delegera. Som person är du pålitlig och tillsammans med dina kollegor skapar du en god arbetsmiljö, där ni delar kunskap och information för att nå gemensamma mål.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap inom handel. Vi ser med fördel att du har tidigare erfarenhet av arbete inom sport & fritid samt är 20 år eller äldre.

Välkommen med din ansökan!
Märk din ansökan med vilken tjänst du är intresserad av. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag.
Tjänsterna är tillsvidareanställningar heltid samt deltid och vi tillämpar provanställningar.

Skicka in din ansökan på: jobb@t-sport.se

Om anställningen
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Klicka här!

FLER

LEDIGA

JOBB

2022-05-16
Sommerjobb/Helgevikar Nordby Digital

Nordby Digital er en elektronikk butikk på Nordby Shoppingcenter som ble etablert 1999. Vi har et hektisk og trivelig arbeidsmiljø. Vi er på jakt etter en person som kan jobbe som ferievikar i sommer, og evt fortsette i helge-/ ettermiddagsstilling fra høsten. Du må være over 17 år og være ansvarsfull, pålitelig og arbeidsom lag […]

Läs mer...
2022-05-13
Sommar/Extra personal

Best clothes söker nu en modeintresserad säljare som vill vara med och bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder! Tjänsten är på ca 20% + extra under sommaren och lov. Den innefattar arbete både på dagtid, kvällar och helger. Du kommer huvudsakligen ha dessa arbetsuppgifter: - Ge service till våra kunder och behandla dem […]

Läs mer...
2022-05-13
Deltids tjänst i modebutik

Best clothes söker nu en modeintresserad säljare som vill vara med och bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder! Tjänsten är på ca 50% och innefattar arbete både på dagtid, kvällar och helger. Du kommer huvudsakligen ha dessa arbetsuppgifter: - Ge service till våra kunder och behandla dem med ett genuint intresse, engagemang och […]

Läs mer...
2022-05-05
Sommarjobba hos oss på Bodypower Nordby Shoppingcenter

GILLAR DU FÖRSÄLJNING OCH BRINNER FÖR TRÄNING, KOST OCH HÄLSA? Ta chansen och sök jobbet hos oss på Bodypower! Vi söker en person som kan jobba 100% v.26-32 och en person som vill jobba extra på helger. VI SÖKER DIG SOM... Har en hög medvetenhet om service och en grundläggande ambition att alltid överträffa kundens […]

Läs mer...
FRI PARKERING: 3750 P-platser (gäller centrets kunder)
 • 110 BUTIKER, 85 000 kvm • 
Störst på mat & godis
ALLTID ÖPPET: 
MÅN-FRE 1020
LÖR-SÖN 10 - 19
MAT ALLA DAGAR 8 - 22.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram