LEDIGA

JOBB

Vill du jobba hos oss? Här hittar du lediga tjänster bland centrets butiker.

Säljare 25 t vecka

2021-07-11 Ansök senast: 2021-07-31

Lokation: Strömstad, Sverige

Sista ansökningsdag: 31 juli 2021

ÄNTLIGEN ÖPPNAR VI IGEN PÅ NORDBY SHOPPINGCENTER. Vi valde att stänga butiken så länge norska gränsen varit stängd, men nu planerar vi för en ny GRAND OPENING och söker nya medarbetare. Vår tidigare butikschef kommer tillbaka och även en deltid. Men nu söker vi en som vill jobba 25 t veckan eller mer, samt även någon extra.

ONLY är en av de tjejbutiker som gått bäst i hela Nordby Shoppingcenter!

Vår affärsplan har visat sig vara helt rätt. Vi har primärt haft fokus på två saker – våra produkter och våra medarbetare. Som en del av organisationen i ONLY Stores kan du i hög grad få det ansvar du vill ha, de uppgifter som du brinner för och inte minst vara en del av ett fantastiskt team. Hos ONLY Stores vet vi att våra medarbetare gör stor skillnad!

Som assisterande butikschef får du ihop med butikschefen ansvaret för butikens dagliga drift, vilket innebär allt från lagerhållning och försäljningssiffror till utveckling och ledning av dina medarbetare. Det är därför viktigt att du är bra på att behålla fokus, och att du kan hålla överblicken. Denna butiken kommer bli en av våra absolut viktigaste butiker, och därför vill vi att du har erfarenhet av butiksdrift och försäljning sedan tidigare. Vi har höga förväntningar på att du älskar ditt jobb och levererar högt engagemang och hög arbetsmoral. Du skall vara en förebild för dina kollegor.

Arbetsområden

Effektiv planering för dig och din personal i samarbete med butikschef.
Stort fokus på kunder och försäljning.
Daglig kontakt med butikschef.
Hela tiden utveckla och optimera butikens uttryck, varuplacering och effektivisering (Visual Merchandising)
Lagerhantering
Planera aktiviteter i butiken ihop med butikschef och regionchef.

Kvalifikationer

Känsla för kommunikation och affärsmannaskap
Förmåga att ta nya initiativ och visa stort ansvar
Stort intresse för mode
Lagspelare och god kommunikatör
Erfaren användare av Microsoft Office-paketet
Och framför allt värdesätter vi att du har stort engagemang!
Har du frågor är du välkommen att kontakta regionchef Jens Kristian Holberg, 0707 70 32 90 (semester vecka 27+28)

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25t/v med start augusti 2021

Vi tillämpar provanställning.

Ansökan

Låter detta intressant? Skicka då in CV och personligt brev via ansökningsknappen. Vi rekommenderar också att du spelar in en kort videoansökan.

Din ansökan vill ha så snart som möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringkanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

OM ONLY Stores

ONLY Stores är en del av BESTSELLER Retail Europe som har funnits i mer än 25 år och vi driver konceptbutiker under följande varumärken: ONLY, ONLY & SONS OCH JDY.

Vi har huvudkontor i Brande, där vi är 40 dedikerade kollegor som arbetar med drift av butiker. Vi driver BESTSELLER Retail Europe utifrån ledningsmässiga värden, som bygger på framgång till varje pris, närhet till våra kollegor och butiker och en okuvlig tro på att vi kan göra det ännu bättre imorgon.

Vi arbetar i en mycket konkurrensmässig miljö, där våra insatser och vår inställning ger resultat direkt på bottenlinjen. Vi hyllar principen om frihet under ansvar, och vi älskar människor som tar nytt initiativ, och som gör skillnad. Vi tror att det är det sätt vi bäst utvecklar vår verksamhet och varandra på.

FLER

LEDIGA

JOBB

2021-07-15
Extra personal

Bestclothes. Nordby söker nu en modeintresserad säljare som vill vara med och bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder! Tjänsten är extra vid behov samt extra kvällar och helger. Låter detta som något för dig? Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tillträdet sker så snart som […]

Läs mer...
2021-07-15
Säljare

Bestclothes. Nordby söker nu en modeintresserad säljare som vill vara med och bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder! Tjänsten är på ca 50% och innefattar arbete både på dagtid, kvällar och helger. Du kommer huvudsakligen ha dessa arbetsuppgifter: - Ge service till våra kunder och behandla dem med ett genuint intresse, engagemang och […]

Läs mer...
2021-07-12
Extra personal

Extra Personal sökes Vi säljer norska böcker och har främst norska kunder, så du behöver förstå norska. Arbetsuppgifterna består av kassaarbete, hjälpa kunder att finna de böcker de söker samt påfyllning av böcker från lagret. Vi ser gärna att du är en öppen och glad person som är intresserad av försäljning och kundkontakter. Gärna med […]

Läs mer...
2021-07-11
Säljare, extra

Då vi planerar att öppna butiken i igen i mitten augusti söker vi nu extrapersonal till ONLY på Nordby Shoppingcenter. Du måste va fyllt 18 och kunna ta dig till och från Nordby utan problem. Vi behöver dig som är flexibel och vill jobba helger, kvällar och vid jul, påsk och sommarlov. Vi vill att […]

Läs mer...
FRI PARKERING: 3750 P-platser (gäller centrets kunder)
 • 110 BUTIKER, 85 000 kvm • 
Störst på mat & godis
ALLTID ÖPPET: 
MÅN-FRE 10 - 21. 
LÖR-SÖN 10 - 20. 
MAT ALLA DAGAR 8 - 22.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram