LEDIGA

JOBB

Vill du jobba hos oss? Här hittar du lediga tjänster bland centrets butiker.

Butikssäljare MQ Marqet Nordby

2022-06-17 Ansök senast: 2022-07-10

PITCH: Det är i butiken det händer! Som säljare på MQ Marqet arbetar du med att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder. Är du en positiv och engagerad person och älskar mode precis som vi?

Älskar du mode precis som vi? Är du en positiv och engagerad person som drivs av det personliga mötet? Då kan du vara vår nya butikssäljare till MQ Marqet Strömstad, Nordby.

Det är i butiken det händer! Som säljare på MQ Marqet arbetar du för att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med mode, service och försäljning mot uppsatta försäljningsmål.

För oss är det viktigt att vi spelar i samma lag och vinner tillsammans. Därför vill vi att du är en teamplayer som är mån om dina kollegor och värderar samarbete högt. Du är modeintresserad, tävlingsinriktad och gör allt för att leverera en kundupplevelse i världsklass. Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare? Underbart, det ser vi som meriterande!

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som butikssäljare hos oss? Besök oss gärna i butik och prata med någon av våra fantastiska medarbetare eller kontakta butikschef wiveca.larsson@mq.se.

Tjänsten är ett semestervikariat omkring 30 timmar/veckan med start omgående fram till och med vecka 34, med stor chans till fortsatt arbete i någon av våra butiker.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2022-07-10. Vi hanterar inga ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsfunktionen.
Välkommen med din ansökan!

FLER

LEDIGA

JOBB

2022-06-20
Säljare med visuellt fokus

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30h/v, där 6 månader provanställning tillämpas.

Läs mer...
2022-06-17
Butikssäljare MQ Marqet Nordby

PITCH: Det är i butiken det händer! Som säljare på MQ Marqet arbetar du med att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder. Är du en positiv och engagerad person och älskar mode precis som vi? Älskar du mode precis som vi? Är du en positiv och engagerad person som drivs av det personliga mötet? […]

Läs mer...
2022-06-16
Säljare/butikspersonal till Life Nordby

Har du lust att jobba med hälsokost och människor? Vi söker säljare/butikspersonal 100% till Life-butiken på Nordby Shoppingcenter. Branschvana och butikserfarenhet är meriterande. Vi jobbar med ett fartyllt yrke i framkant - hälsa berör oss alla! Intresserad? Skicka in din CV och några ord om dig själv till 786@lifeeurope.se så kontaktar vi dig. Kontakt: Johnny […]

Läs mer...
2022-06-14
Säljare deltid

Se lenk för full beskrivning

Läs mer...
FRI PARKERING: 3750 P-platser (gäller centrets kunder)
 • 110 BUTIKER, 85 000 kvm • 
Störst på mat & godis
ALLTID ÖPPET: 
MÅN-FRE 1020
LÖR-SÖN 10 - 19
MAT ALLA DAGAR 8 - 22.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram