Nordby Shoppingcenter

Välkommen till Julklappshuset

SMARTA TIPS DIREKT I DIN INBOX

Nu är det jul igen på Nordby och butikerna är fyllda med allt du behöver för ett lyckat julfirande. Passa på att fylla på kylskåpet inför julens alla måltider och handla julklappar för pengarna du sparar. Med besparingar på upp till 40% på dagligvaror finns det extra mycket att spara. Läs mer om våra Smarta Spartips. Varje helg fram till jul har vi besök av Tomten som bjuder på lekar och tävlingar kl 12-16. Djungelland har julöppet varje dag kl 11-18. Välkomna!

Aktuella Erbjudanden

Visa alla

Senaste Nytt

14 november 2023
Lyspunkt for grensehandlerne

Prisstigningen siste året i Sverige er 1,8% lavere enn i Norge. I følge Dagbladet ser prisene ut til å stagnere på andre siden av grensen.

Read More
6 oktober 2023
Grenseduellen: 36 prosent dyrere i Norge!

Konklusjonen i VGs prissjekk er at den billigste norske matbutikken (Kiwi) er 36% dyrere enn tilsvarende kurv i Sverige (Maximat)

Read More
4 september 2023
Ny prissjekk viser overraskende resultat.

Les hvor mye du kan spare på kun 20 varer. Mange er ikke klar over er at prisene har steget mindre på MaxiMat Nordby enn på Rema 1000 siste 9 mnd *1) I løpet av de siste 9 månedene har prisen på grensevarene som TV2 hjelper deg har i sin handlekurv steget med 5,58% på Rema 1000 […]

Read More
Visa alla
magnifiercrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram