Julen på Nordby

Välkommen till en jul på Nordby fylld av tomtar, tävlingar och julerbjudanden. Träffa tomtefar och tomtemor varje lördag och söndag, fynda julklappar och tävla om 500 kr varje dag 1 till 23 december.

Finn Tomten och tävla om 500 kr varje dag!

Varje dag 1-23 december kl 18-19 gömmer vi en tomte i någon av butikerna på Nordby. Den som finner tomten vinner den tillsammans med ett presentkort på 500 kr. På varje tomte sitter ett kort med följande besked:

Tomtekort-tryck

När du hittat en tomte med detta kort, tag direkt kontakt med väktarna på tel +46 (0)706 448 499 för att hämta ditt presentkort. OBS! Presentkortet måste hämtas ut samma dag.

Tävlingsregler: Det är först till kvarn som gäller, dvs den som först finner tomten vinner den och ett presentkort på 500 kr. Alla utom personal/anställda på Nordby Shoppingcenter kan delta i tävlingen.

Kasta snöboll och pyssla med tomtefar och tomtemor

Varje lördag och söndag kl 12-16 fram till jul med start lördag 2 december kommer tomtefar och tomtemor att besöka centret. Tomtemor kommer att göra pepparkaksdekorationer och julmys tillsammans med barnen, medan tomtefar sitter på sin stubbe och tar emot barnens julönskningar. Det kommer även finnas en snömaskin där alla som vill kan ha snöbollskrig. Tomtens ren är också på besök och vill gärna bli klappad av alla barn och vill du ta en bild i tomtens knä går det självklart också bra. Alla barn som lämnar sin önskelista till tomten får också chansen att fånga en julklapp i tomtens fiskdamm. Vinterland har öppet varje helg 2-3/12, 9-10/12 och 16-17/12 mellan kl 12-16.

Vinterland

 Välkommen att hälsa på hos tomtemor och tomtefar i vinterland varje lördag och söndag kl 12-16 fram till jul.

Dekorera pepparkakor och gör julmys med tomtemor.

God Julhandel!