Hösten på Nordby Shoppingcenter

Välkommen till en höst fylld av spännande aktiviteter och teman. Redan vecka 35-36 i september kör vi igång med höstens nyheter inom allt från mode och interiör till hem och fritid. Häng med här på hemsidan och vår Facebook-sida för att få senast nytt om allt som sker under hösten. 

Hummerfest16-FB

Vecka 37 och 38 är det Hummerfest på Nordby. Handla allt du behöver från hummertinor och kläder till festliga tillbehör och självklart även nyfångad kokt hummer.

 FW-tema-FB

Vecka 39 och 40 kollar vi in höstens hetaste trender som inleds med Nordby Fashion Weekend, en helg fylld av modevisningar, makeup trender, skönhetstips och mycket mer.

 Viltveckor16-FB

Vecka 41 och 42 är det älgjakt och viltveckor med allt från jaktkläder till recept och allt du behöver till höstens festliga viltmiddagar.

 Halloweentema16-FB

Vecka 43 och 44 står Halloween på schemat med kläder, masker, accessoarer, godis – ja allt du behöver för ett lyckat Halloween party.

 Fars-Dag16-FB

Vecka 45 firar vi alla pappor med kläder, slipsar, accessoarer, dofter och andra kul gadgets och presenter till far.

GameTour16-FB Vecka 46 kommer Game Tour till Nordby och visar upp de senaste spelnyheterna på de mest populära spelkonsolerna.

 A6-BlackWeekend-FB

Vecka 47 inleder vi julhandeln med Black Weekend och 3 dagar med aktiviteter och kanonerbjudanden för hela familjen.

 A6-Julklappshuset-FB

Vecka 48 är vi i full gång med Julklappshuset för hela familjen där vi laddat upp med tävlingar och aktiviter, tomtar, godis och julmat tillsammans med mängder av fina julklappstips.