Halloween helg på Nordby

Fredag den 30 oktober till och med söndag 1 november bjuder vi in alla barn och vuxna till en riktigt läskig helg på Nordby full av spöken, skelett och mystiska figurer som smyger runt på centret.

Besök någon av våra medverkande butiker, Lekia, Extra Toys, BR Leksaker, Hobbex, Teknikmagasinet och ÖoB och handla allt du behöver för en lyckad Halloween fest, från Halloweengodis för bara 39:90 kr/kg hos ÖoB till masker, dräkter, smink, halloweendekorationer och tillbehör, allt till läskigt låga priser.

ALLA_DEALS_140x40

 


Hitta Gorillan och vinn 100 kr.
 Lördag 12-16 och söndag 11-15 kommer vi ha halloweenansiktsmålning och en Gorilla som smyger runt på centret. Gorillan dyker upp varje timme och det barn som först är framme och kramar honom vinner 100 kr i presentkort att handla för i valfri butik på Nordby.

Gratis Halloween sminkning. Utanför Hobbex får du gratis Halloween sminkning lördag 31/10 från 12-19, gäller för både barn och vuxna.

Poängjakt.  Lördag 31/10 kan du även tävla om ett jättefint Halloween kit med spöken och smink värt 360 kr hos BR Leksaker. Tävlingskupong hittar du i butiken.

Halloweenpumpor. Självklart köper du pumpor av bästa kvalitet hos oss på Nordby. Hos Nordby Supermarket kan du välja mellan Halloweenpumpor för 17:90 kr/kg och dekorationspumpor för 24:90 kr/kg.

2 för 1 på Djungelland. Hela helgen den 31/10 till 1/11 betalar du bara ett inträde för två barn.

Välkomna!

Halloween-kids