#godjulnordby – tävla om 50 000 kr

Välkommen till Nordby Shoppingcenter i jul. Vi har laddat upp med mängder av julerbjudanden, tävlingar och aktiviteter för hela familjen.

Den 1-23 december arrangerar vi i samarbete med Radio Prime en tävling där vi varje vecka delar ut presentkort till ett värde av totalt 50 000 kr. Allt du behöver göra för att delta är att hitta en julgåva som du önskar dig på Nordby, ta en bild på dig själv och varan, lägg upp på Facebook eller Instagram  tillsammans med en kort motivering och tagga med #godjulnordby så är du med och tävlar.

Varje fredag den 4, 11 och 18 december utser vi två lyckliga vinnare som får var sitt presentkort värt 5 000 kr.

Onsdag den 23 december delar vi ut två presentkort värda hela 10 000 kr till två lycklig vinnare!

De vinnande bidragen presenteras i Radio Prime, på Radio Prime och Nordbys Facebook sidor samt på Nordbys Instagram sida.

Priserna kan hämtas ut på centerkontoret (ingång från entrén vid MaxiMat) mån-fre kl 8-16. OBS! Meddela centerkontoret via mail sandra@nordby.se innan vinsten hämtas ut.

Tävlingsregler: En jury bestående av representanter från Radio Prime kommer att välja ut det bästa bidraget mht till originalitet och bildkvalitet. Genom att delta i tävlingen godkänner du att Radio Prime och Nordby Shoppingcenter använder din bild för publicering i sina digitala kanaler. OBS! För att vara giltig som tävlingsbidrag måste bilden vara tagen på Nordby Shoppingcenter, den får inte vara kopierad från annat material eller upplevas som stötande.

 

Lycka till och God Jul!