Girls Weekend 27-29 april

Den 27-29 april bjuder Nordby Shoppingcenter åter in till en helg fylld av aktiviteter och erbjudanden för alla tjejer. Passa på och kolla in vårens nyheter inom allt från mode och makeup till de senaste hälsotrenderna.

Ta med dig familjen eller väninnorna och låt dig inspireras av vårens trender och erbjudanden. Vad sägs om 20% på hela J Lindebergs damsortimentet hos Individ Prestige, 20% på hela sortimentet för alla tjejer hos Fladen eller 15% rabatt på Odd Molly hos Pondus. Förutom mängder av fina erbjudanden får du stylingtips och råd i våra butiker.

ALLA_DEALS_140x40

Makeup artister och modetips

Lördag 28 april får KICKS besök av makeup artisten Frida från Anastasia som visar upp vårens trender och nyheter, delar ut goodiebags till de 20 första som handlar för över 600 kr 12.00 till 16.30. Guldfynd och Kronans Apotek bjuder alla som handlar för över 500:-på en goodiebag och hos Cubus får de första 50 kunderna en goodiebag fredag till söndag. Flash bjuder på bubbel i butiken och Hööks firar 1 år med 20% rabatt på ett helt köp och en tävling där du har chans att vinna ett presentkort på 500:-. Life har demo/provsmakning på collagen pulver med bärsmak som de ger 30% rabatt på under helgen.Hos Eurosko kan alla som köper ett par Ecco skor vara med i dragningen av en läcker skinnväska. Bodypower har skattjakt i sina butiker under Lördagen med produkter och 2 större goodiebags som priser. Hos Panduro kan du och barnen göra egna smycken med Rocailles-pärlor lördagen 28 april kl 12-15. Hos BR Leksaker kan ni pärla ett eget halsband eller armband som man självklart får ta med det hem 27-29 april kl 12.00-16.00.

Girls Weekend på Nordby Hotell

Gör helgen till en utflykt för dig och dina vänninor. Under helgen erbjuder Nordby Hotell alla kvinnor/tjejer 1 övernattning i dubbelrum med frukost + ders goda Ceasarsallad och ett glas bubbel. Pris 1500:- gäller 2 personer. Kom och smaka Nordby Hotells goda Ceasarsallad och ett glas bubbel för 260:- på uteserveringen. Läs mer och boka HÄR.

Varmt välkomna 27-29 april!