Fira påsk med oss 13-15 april

Välkommen till en händelserik påsk på Nordby Shoppingcenter. Tävla om 1500 kr i presentkort, få godis av påskkärringen och påskhönan, fiska i påskdammen, lek på Djungelland och mycket mer.

Påskkärringar, mumintroll, godis och ansiktsmålning

Under Skärtorsdagen och Långfredagen är det full aktivitet på centret. Klockan 12-16  vid stora entrén intill Max Hamburgare träffar du livs levande påskkäringar, får ansiktsmålning, roliga ballongfigurer, målar ägg och fiskar godis i Påskdammen. Under dagen får vi också besök av kycklingen, haren och räven som springer runt och busar med barnen. På påskafton och påskdagen besöker mumintrollen centret.

Malade_agg

Tävla om 1500 kr i presentkort i äggjakten.

På påskafton mellan klockan 15-17 är det äggjakt på Nordby. Vi har gömt 5 st ägg på centret och i ett av dessa ägg finns ett presentkort värt 1500 kr att handla för på Nordby Shoppingcenter. Den som blir först med att hitta ägget får presentkortet genom att kontakta våra väktare på 070-644 84 99 som då kommer och lämnar kortet. Lycka till!

Djungelland öppet varje dag 11-18

Vårt populära och nyrenoverade lekland ör barn från 1-11 år har öppet kl 11-18 f varje dag under hela påskveckan, även under påskhelgen den 13-17 april. Låt barnen leka av sig medan du handlar eller kopplar av med en kopp kaffe. Inträdet kostar 60 kr, vuxna i barns sällskap går in gratis.

Självklart hittar du också massor av bra påskerbjudanden!

Välkomna!

Paskaktiviteter_sidfot