Kvalitet och mångfald till priser du har råd med

Det är inte bara matvaror som storhandlas på Nordby. Allt fler väljer också att handla sina fackhandelsvaror hos oss. Det finns två huvudorsaker till denna utveckling. Det ena är det stora urvalet på centret med över 80 fackhandelsbutiker. Och det andra är de gynnsamma priserna. I en undersökning gjord av Aftenposten  där kategorierna kläder, skor, hygien, parfym, klockor och TV/musik & mobil undersöktes visade sig ett urval av varor köpta på Nordby vara i genomsnitt 30% lägre än i Norge.

Mode & Accessoarer

Att bli som ny på Nordby är inget problem. Här kan du välja bland över 40 butiker, från specialbutiker som Gränsensbarn butik och Unos Skrädderi till ledande modekedjor som Brothers (herr), Indiska, New Yorker, MQ, H&M, Din Sko och Ginatricot. Söker du exklusiva internationella märken har Nilson Shoes, Individ Prestige och Pondus mycket att välja på. Klicka här för att se alla våra modebutiker.

Hus & Hem

Är du på jakt efter ett nya utemöbler kan det hända att du finner dem på Rusta. Allt annat du behöver till hemmet eller fritidshuset får du tag på hos iittala outlet, Magasinet, Hemtex, ÖoB, Sia, Galleriet och Iett. Klicka här för att se alla våra butiker inom Hus & Hem.

Hälsa & Skönhet

Produkter för kropp och själ är väl representerade på Nordby. Apotek Hjärtat, Kronans Apotek, Life, Guns Hälsokost är några av de som står redo att hjälpa dig. Salong Nordby och Lyko fixar håret, Kicks och Parfymeri Paz ser till att du både ser bra ut och doftar gott. Klicka här för att se alla våra butiker inom Hälsa & Skönhet.

Hobby & fritid

XL Zoo är drömbutiken för djurälskare, medan Hobbex, Teknikmagasinet, Clas Ohlson, Extra Toys och Kjell & Co täcker behovet hos både små och stora barn. Ny platt-TV eller hemmabiosystem hittar du hos Nordby Digital och gillar du sport och fritid har Sportshopen, Intersport och XXL Outlet ett urval i de flesta priskategorier.  Klicka här för att se alla våra butiker inom Hobby & Fritid.

Välkommen!

Mode-banner_980x400