Enchiladas med köttfärs

Enchilada fylld med smakrik köttfärs, gratinerad med salsa och ost. Enchiladan blir både krämig och krispig.

Ingredienser:

400 g  nötfärs/karbonadedeig

1 msk olja

1 påse Enchilada Spice Mix eller kockens tacokrydda

1 paket Tortilla

1 burk Chunky Salsa Medium eller hemmagjord tacosås

3 dl riven ost

1 dl gräddfil

Gör så här:

1. Värm ugnen till 200°C.

2. Bryn köttfärsen med lite olja. Tillsätt kryddmixen och stek i 2-3 minuter.

3. Tillsätt hälften av salsan och hälften av den rivna osten. Rör om och låt koka upp.

4. Fördela 2-3 matskedar fyllning på varje tortilla. Rulla ihop och lägg rullarna med skarven ned i en smord ugnsfast form.

5. Häll den resterande såsen över rullarna och toppa med resten av osten.

6. Gratinera i ca 10 minuter. Servera med en klick kall gräddfil och en fräsch sallad.

Smaklig måltid!