Handla Smart

Billigast vid gränsen

Av de drygt 7 miljoner människor som besöker oss varje år, handlar de flesta i någon av våra matbutiker. Med besparingar på i genomsnitt 40% på en mängd populära varor enligt flera oberoende undersökningar i bl a VG och Dagbladet, är det lätt att förstå. Det blir många 1000-lappar om året för den som väljer att storhandla mat på Nordby.

På Nordby kan vi stoltsera med två av Skandinaviens största matbutiker. Nordby Supermarket med ett gediget urval för hela familjen, 200 meter frysdisk och 200 meter disk med färskvaror, där doften av nybakat bröd strömmar mot dig 7 dagar i veckan. I förbutiken Supern finns nysmorda baguetter, pizza, calzone, panini, korv, kanelbullar, kaffe och mineralvatten m.m. till låga priser! Kolla in aktuella erbjudanden HÄR och på Nordby Supermarkets egen hemsida.

MaxiMat finner du ett förstklassigt urval av färskvaror med över 15 000 artiklar från världens alla hörn och hjälpsamma medarbetare med goda fackkunskaper. Här finner du också Gusto som erbjuder ett stort urval av färsk fisk, smårätter och delikatesser att njuta på plats eller ta med sig hem. Se aktuella erbjudanden HÄR och på MaxiMats hemsida.

Aktuella Erbjudanden

VISA ALLA

Sparnytt

4 september 2023
Ny prissjekk viser overraskende resultat.

Les hvor mye du kan spare på kun 20 varer. Mange er ikke klar over er at prisene har steget mindre på MaxiMat Nordby enn på Rema 1000 siste 9 mnd *1) I løpet av de siste 9 månedene har prisen på grensevarene som TV2 hjelper deg har i sin handlekurv steget med 5,58% på Rema 1000 […]

Read More
11 augusti 2023
Handlevogn ble fem prosent dyrere i juli

Matprisene steg markant også i sommer. Men ifølge Oda er E24s handlevogn ikke representativ for deres samlede prisutvikling.

Read More
10 juli 2023
Her får nordmenn mest for pengene i sommer

Er du lei av høy inflasjon, doble rentehevinger og nedgang i boligprisene? Her kommer den første økonomiske gladnyheten på lenge.

Read More
VISA ALLA
magnifiercrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram