Handla Smart

Billigast vid gränsen

Av de drygt 7 miljoner människor som besöker oss varje år, handlar de flesta i någon av våra matbutiker. Med besparingar på i genomsnitt 40% på en mängd populära varor enligt flera oberoende undersökningar i bl a VG och Dagbladet, är det lätt att förstå. Det blir många 1000-lappar om året för den som väljer att storhandla mat på Nordby.

På Nordby kan vi stoltsera med två av Skandinaviens största matbutiker. Nordby Supermarket med ett gediget urval för hela familjen, 200 meter frysdisk och 200 meter disk med färskvaror, där doften av nybakat bröd strömmar mot dig 7 dagar i veckan. I förbutiken Supern finns nysmorda baguetter, pizza, calzone, panini, korv, kanelbullar, kaffe och mineralvatten m.m. till låga priser! Kolla in aktuella erbjudanden HÄR och på Nordby Supermarkets egen hemsida.

MaxiMat finner du ett förstklassigt urval av färskvaror med över 15 000 artiklar från världens alla hörn och hjälpsamma medarbetare med goda fackkunskaper. Här finner du också Gusto som erbjuder ett stort urval av färsk fisk, smårätter och delikatesser att njuta på plats eller ta med sig hem. Se aktuella erbjudanden HÄR och på MaxiMats hemsida.

Aktuella Erbjudanden

Visa alla

Sparnytt

20 mars 2024
Å spare 1000 lapper på Nordby er en fin start på påsken.

Endelig påske og vi er klare for å fylle opp med alt vi trenger. Målet er å slippe flere turer i butikken, få mest mulig ferietid, og spare tusenlapper.

Read More
13 februari 2024
Kundene strømmer til Nordby for å spare penger i dyrtid.

Les om hvor mye du kan spare, og få tips til gode kjøp til vinterferien.

Read More
3 januari 2024
Nå er det mange hundrelapper å spare på å fylle opp tanken på Nordby

Drivstoffprisen i Sverige har på nyåret gått ned med nesten fem kroner literen.

Read More
Visa alla
magnifiercrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram