Störst i Norden på mat

Av de ca 7 miljoner som besöker oss varje år, storhandlar de flesta i någon av våra matbutiker. Och med goda skäl. Urvalet är gediget och priserna låga i förhållande till norska priser. I flera prisjämförelser gjorda – av bl a Aftenposten, Dagbladet, VG och Din Side – framkom besparingar på dagligvaror (även norska varor) på upp till 80%. Det blir många 1000-lappar om året i besparing för den som väljer att storhandla mat på Nordby.

Nordby billigast

Under 2016 utsågs Nordby Supermarket för andra året i rad till billigaste matbutik i VGs årliga pristest. På köttprodukter var prisskillnaden hela 82 % och för hela varukorgen var Nordby Supermarket 76 % billigare än Rema 1000. Läs mer om testet HÄR.

Nordby Supermarket – störst i Norden

En matbutik för hela familjen där doften av nybakat bröd strömmar mot dig 7 dagar i veckan. Urvalet av kvalitetsvaror är stort och det är lätt att hitta i butiken. Här finner du bland annat 200 meter frysdisk och 200 meter disk med färskvaror. 2016 blev Nordby Supermarket Nordens största matbutik och passerade över 1 miljard i omsättning.

Vid förbutiken på Nordby Supermarket finner du också Supern med fräsch mat när du är lite hungrig eller bara vill ha kaffe. I sortimentet finns nysmorda baguetter, pizza, calzone, panini, korv, kanelbullar, kaffe och mineralvatten m.m. till låga priser!

Las_mer_112x32

 

 

MaxiMat – förstklassiga färskvaror

Sveriges största matbutik 2011. Som namnet säger, är detta en matvarubutik i den yppersta eliten, både vad gäller kvalitet och urval. Här finner du mer än 15000 artiklar från världens alla hörn, första klassens färskvaror och hjälpsamma medarbetare med goda fackkunskaper.

Hos MaxiMat finner du också Gusto. Och det är inte vilken butik som helst. Maten lagas av MaxiMat kockarna med ett stort urval av av färsk fisk, smårätter och delikatesser att njuta på plats eller ta med sig hem.

Las_mer_112x32