Crazy Summer – tävla om presentkort

Välkommen till Nordby Shoppingcenter i juli. Vi har laddat upp med mängder av galna erbjudanden, kvällsöppet, tävlingar och aktiviteter för hela familjen.

#tacknordby – tävla om presentkort och överraskningar

I samarbete med Radio Prime arrangerar vi en tävling där vi varje vecka i juli delar ut 2 st presentkort á 500 kr tillsammans med en liten överraskning. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att hitta en vara du gärna vill ha på Nordby, ta en bild på dig själv med varan, skicka bilden på messenger till Radio Prime tillammans med en kul motivering och tagga en vän med #tacknordby .

Varje vecka kommer vi att utse 2 lyckliga vinnare som får var sitt presentkort på 500 kr och en liten överraskning.

De vinnande bidragen kommer att presenteras i Radio Prime, under Aktuellt här på nordby.se, på Radio Prime och Nordbys Facebook sidor samt på Twitter.

Priserna hämtas ut på centret under centrets öppettider genom att kontakta väktarna på tel +46 (0)706 448 499:  Mån-Fre 10-21. Lör-Sön 10-20 i juli. Mån-Fre 10-20. Lör-Sön 10-19 fr o m augusti.

Tävlingsregler: En jury bestående av representanter från Radio Prime kommer att välja ut det bästa bidraget mht till bildkvalitet och motivering. Genom att delta i tävlingen godkänner du att Radio Prime och Nordby Shoppingcenter använder din bild för publicering i sina digitala kanaler. OBS! För att vara giltig som tävlingsbidrag måste bilden vara tagen på Nordby Shoppingcenter, den får inte vara kopierad från annat material eller upplevas som stötande.