Swedish Match Store Nordby

Öppettider

Tillfälliga öppettider:
Måndag - Fredag 11.00-16.00
Lördag - Söndag 11.00-16.00

Butiken är för tillfället inte bemannad under alla öppettider.

Kontakt

Rasmus Ljunggren

+46 10-139 30 02

Skicka e-post

Om butiken

SNUSEXPERTER PÅ PLATS Några kilometer norr om […] Läs mer

Besök hemsidan

Kategorier

Mat & Godis

SNUSEXPERTER PÅ PLATS

Några kilometer norr om Strömstad, i Nordby shoppingcenter ligger vår butik. En mötesplats för alla som är intresserade av svenskt snus och svensk snushistoria. Butiken är öppen alla dagar i veckan. Här jobbar ett gäng snusexperter som kan det mesta om tobak, snus och dess historia. Fråga gärna oss om det är något du undrar eller vill lära dig mer om.

ETT BRETT SORTIMENT

I butiken finns ett brett sortiment av snusprodukter från Swedish Match. Här kan alla som vill lära sig mer om snus och ta del av information om varumärken såsom General, Ettan och Göteborgs Rapé.

FABRIKSFÄRSKT SNUS

Här finns möjlighet att köpa fabriksfärskt snus, direktleverat från våra fabriker i Göteborg och Kungälv.

BLANDA EGET SNUS I VÅRT SNUSLABB

Snuslabbet är en plats där kunder kan prova att blanda och smaksätta snus och göra en egen snusblandning samt lära sig mer om tillverkningsprocessen som ligger bakom en färdig dosa snus.

SNUSKURS CIRKA 1,5 – 2 h.

Med någon av våra snusexperter som guide får du möjlighet att blanda och smaksätta eget snus och förpacka i dosor som du sedan köper och tar med hem. Dessutom får du en genomgång av snusets historia och olika snuskvaliteter. Bokas via telefon eller mejl. Eller på plats i butiken. För alla över 18 år.

VI SOM JOBBAR I BUTIKEN

I butiken jobbar butikschef Rasmus Ljunggren med personal. För aktuella datum för aktiviteter eller för att boka snusprovning eller kurs, hör av dig till oss eller besök Swedish Match Store Nordby i Nordby Shoppingcenter och boka på plats. Öppettider och kontaktuppgifter finns här till höger.

För att handla i butiken måste du ha fyllt 18 år. Och kunna visa upp giltig ID-handling.