Välkomna till LEKIA Nordby, Nordbys bästa leksaksbutik!

Sveriges största leksakskedja, nu på Nordby!

LEKIA Nordby är en del av Sveriges största leksakskedja med över 130 butiker i både Sverige och Norge! Du hittar oss på första etagen nära rulltrapporna upp till MaxiMat! Med en butiksyta på över 300 kvadrat har vi gott om plats att ändra stora delar av sortimentet inför högtider.

Vi har alltid haft och kommer fortsätta att ha ett stort och brett sortiment riktat mot maskerad och inför Halloween bygger vi varje år om hela butiken för att utöka sortimentet till de nivåer att risken att ni inte hittar det ni söker är minimal! Över 1000 Halloweenartiklar fyller då upp butiken och vi skulle vilja säga att vi har ett av, om inte det bästa, Halloween sortimentet i landet under denna perioden.

Vår kunniga personal hjälper er med allt från storleken på maskeraddräkten till att byta däck på RC-bilen.

Hos oss hittar du allt som behövs inför festen med ett utbrett sortiment av party-artiklar, skämtsaker och festpynt.

För de kunder som kommer från andra sidan gränsen har vi dessutom ett flertal produkter anpassade för den norska marknaden med bland annat norskt tal och/eller text.

Butiken har samma ägare som tidigare och butikerna Lekia Strömstad, Lekia Tanum och BABYA Tanum delar samma ägare, vilket bådar för ett tätt samarbete butikerna emellan i regionen och därmed en servicegrad utöver det vanliga mot dig som kund!

Niklas och Therese med personal önskar er varmt välkomna till LEKIA Nordby!