ÖPPETTIDER

Mån-Fre 11-16 Lör-Sön 11-16

  Dressmann

       Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets och prismedvetna män. Med ett stort urval av kläder till män i alla åldrar tillför vi konceptet ”value for money” till alla våra kunder. Urvalet i butikerna varierar från fritid och baströjor till konfektion.
  
  Dressmann är Nordens största klädkedja inom herrkläder med 400 butiker i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Lettland, Island,Tyskland och Österrike. Dressmann är en del av textilkoncernen Varner-Gruppen som har sin centraladministration i Billingstad utanför Oslo.
  Vi erbjuder:
  Knappgaranti vilket innebär att om en knapp mot förmodan skulle ramla av, byter vi ut din skjorta mot en ny. När det kommer till kostymer kan du välja den storlek på kavaj och byxa som passar dig bäst. Mix and match! Dressmann har en av Sveriges bästa garantier på öppet köp - i 6 månader på alla våra varor.
  
        
  Läs merLäs mer

  KONTAKT

  +46 (0)10-206 85 53

  Skicka e-post
  Butikens webbplats

  KATEGORIER

  Herr, Kläder, Mode,

AKTUELLA

ERBJUDANDEN

  Inga erbjudanden hittades

AKTUELLA

JOBBERBJUDANDEN

  FRI PARKERING: 3750 P-platser (gäller centrets kunder)
   • 110 BUTIKER, 85 000 kvm • 
  Störst på mat & godis
  ALLTID ÖPPET: 
  MÅN-FRE 11 - 16. 
  LÖR-SÖN 11 - 16. 
  MAT ALLA DAGAR 9 - 17.
  magnifiercross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram