Apelsinsallad med fetaost, avokado och granatäpple.

Denna syrliga apelsinsallad till jul är gjord på apelsiner och blodapelsin Som toppas med avokado,  fetaost, syrliga granatäppelkärnor och knapriga pistagenötter. Alla härliga smaker och texturer i en salig blandning!

Gör så här

Skala apelsinen med kniv och skär i skivor. Dela och kärna ur avokadon. Skär i små tärningar.

Fördela apelsinerna på ett fat. Toppa med avokado, smulad fetaost, granatäppelkärnor och pistagenötter. Ringla över olivolja och strö över flingsalt och peppar.

Ingredienser:

  • 2 blodapelsiner
  • 2 avokador
  • 150 g fetaost
  • 2 dl granatäppelkärnor
  • 2 msk hackade pistagenötter
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 apelsiner