Välkommen till Sverige

Dags för en snabbtur över gränsen? På dessa sidor finner du inspiration och tips som gör shoppingupplevelsen till något speciellt! Bohuslän vimlar så klart av fina attraktioner, matställen och unika hotell året runt.

Vad sägs om att ta en tur till Kosteröarna, hyra cykel och susa fram mellan sevärdheterna på nolltid? Eller kombinera shoppingen med övernattning på Bjertorp eller Thorskogs Slott? Djurparken Nordens Ark i Smögen är öppen året runt och en favorit bland barnfamiljer. Och fick du inte med dig Halloween-firande och julmarknad på Liseberg förr året, är båda ett måste att uppleva i år!

På hösten finns det mängder av sportaktiviteter längs västkusten. Vad sägs om golf i Strömstad, paddling i Smögen eller guidad vandring bland Camilla Läckbergs mysterier i Fjällbacka? Matälskarna har vi heller inte glömt – hösten är nämligen högsäsong för skaldjurssafari på platser som Hotell Bryggan i Fjällbacka, Everts Sjöbod i Grebbestad och Hotel Smögens Hafvsbad.

Sammantaget tar dessa sidorna dig till ett brett urval av nöjen i Sverige. Så klicka dig vidare, och få inspiration till världens trevligaste shoppingtur!

Foto: Bo Petersson