Vill du jobba på Nordby Shoppingcenter?

Håll utkik här efter tjänster som är lediga på centret och i centrets butiker.

Assisterande Butikschef

Vi söker nu en driven och engagerad kollega till vår butik! Är du den vi letar efter? Vi kan erbjuda ett roligt, spännande, varierat och fartfylld arbete som assisterande butikschef, där du vill bidra med att ständigt utveckla och förbättra verksamheten. Galleriet Gåvor & Interiör är för dig som tycker […]

Läs mer

Vi söker nu en driven och engagerad kollega till vår butik! Är du den vi letar efter?

Vi kan erbjuda ett roligt, spännande, varierat och fartfylld arbete som assisterande butikschef, där du vill bidra med att ständigt utveckla och förbättra verksamheten. Galleriet Gåvor & Interiör är för dig som tycker inredning är kul, men som mest av allt brinner för försäljning och kundservice. Vi är ett väletablerat företag som ständigt arbetar för att utvecklas och bli bättre. Vårt sortiment består av heminrednings- och presentartiklar från kända varumärken.

 

Vi behöver utöka vårt team, och söker nu en assisterande butikschef på deltid till vår butik på Nordby Shopping Center. Butikens dagliga verksamhet består förutom av försäljning, även uppackning och exponering av varor, städ, lagerarbete och kontinuerligt underhåll av butiken för att den alltid skall se snygg och inbjudande ut för våra kunder.

Vår viktigaste uppgift är att ge varje besökare och kund bästa tänkbara service, och det är en självklarhet för oss att du är genuint intresserad av försäljning och service. Personen vi söker har givetvis ett stort inredningsintresse, men också en vilja att lära sig mer och ständigt utvecklas i sin roll.

Vi erbjuder goda möjligheter att utvecklas inom företaget, där du har möjligheten att påverka och utveckla verksamheten, samt kanske växa till andra roller inom företaget.

 

Då verksamheten är i ett expansivt skede, vill du vara med att förbättra och utveckla rutiner och strukturer för verksamhetens områden. Vi söker därför dig som har tidigare erfarenhet av ledande befattningar inom serviceyrken, som till exempel butikschef eller avdelningsansvarig.

Du har givetvis kassa- och datorvana och behärskar svenska och/eller norska samt engelska i tal och skrift. Du skall kunna jobba både ensam och i grupp, då det är tidvis högt tempo med både försäljning och varuhantering kräver arbetet en god fysik och att man trivs med att ha ”många bollar i luften”.

 

Som vår assisterande butikschef är det av yttersta vikt att du hanterar rollen som ledare och har god kunskap och förmåga att i nära samarbete med din butikschef coacha och motivera personal samt driva försäljningen framåt. Du vill assistera butikschefen med uppgifter som uppföljning av försäljning och lager, och du vill vara en ledande person på plats. Enklare personalansvar ingår.

För att lyckas i rollen är du duktig på att leda, kommunicera samt engagera andra och gillar att vara en del av ett team. Du är öppen för förändringar och kan ta egna initiativ inom givna ramar. Vidare är du positiv, målinriktad, stresstålig samt flexibel. Du trivs med att arbeta i högt tempo och i en miljö där det är korta beslutsvägar.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 32h/vecka med tillträde snarast. Vi tillämpar 6mnd provanställning.

Arbetstiden är förlagd till vardagar, kvällar och helger enligt rullande schema.

Vi ser fram till att läsa din ansökan, skicka in din ansökan redan i dag till personal@gallerietinterior.com.

Rekryteringen pågår löpande. Sista ansökningsdag är 15/12-17 Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har förfrågningar om tjänsten når du oss lättast på ovanstående mail.

Supersäljare sökes till INDISKA...

Familjeföretaget INDISKA har en lång och spännande historia,  sedan företaget grundades 1901. Vi säljer mode, inredning och accessoarer med modern och unik prägel i våra 100 butiker i Sverige, Norge och Finland, samt i vår INDISKA Shop Online. Alla som varit inne i en INDISKA-butik har upplevt vår affärsidé – att sälja en […]

Läs mer

Familjeföretaget INDISKA har en lång och spännande historia,  sedan företaget grundades 1901. Vi säljer mode, inredning och accessoarer med modern och unik prägel i våra 100 butiker i Sverige, Norge och Finland, samt i vår INDISKA Shop Online.

Alla som varit inne i en INDISKA-butik har upplevt vår affärsidé – att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien tillpassat vår skandinaviska kund.

Vi söker nu en driven och engagerad supersäljare till vår butik på Nordby i et vikariat på 20 timmer i veckan under vinter och våren 2018, med möjlighet för förlängning.

Vi söker dig som har tidigare säljerfarenhet från butik med ett genuint intresse för mode och inredning. Att du drivs av försäljning och service ser vi som en självklarhet. Till ditt förfogande har du en inspirerande butiksmiljö, engagerade kollegor och ett unikt sortiment. Vår stil, både inom mode och inredning präglas av färger, former och mönster i olika former. Våra designers i Stockholm inspireras av Indien och Orienten, och gör sedan en kommersiell tolkning utifrån vår skandinaviska designtradition. Resultatet blir kollektioner som utstrålar självförtroende, energi och kreativitet.

Det är viktigt att du är försäljningsinriktad,  har kassa vana och är kundorienterad.

Tjänsten är et vikariat på ca 20 tim/vecka.

Tillträde efter enligt överenskommelse.

Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor på vår hemsida www.indiska.com

Kontaktperson:

Elin Lindbeck-Dahlström

Butikchef

bc58@indiska.se / 0526 40350