Vill du jobba på Nordby Shoppingcenter?

Håll utkik här efter tjänster som är lediga på centret och i centrets butiker.

Butikssäljare 25h/v

Då en av våra säljare skall studera söker vi nu en ny driven och engagerad kollega till vår butik! Är du den vi letar efter? Vi kan erbjuda ett roligt, spännande, varierat och fartfylld arbete som säljare, där du får möjligheten att kombinera försäljning med såväl lagerarbete som dekoration. Galleriet […]

Läs mer

Då en av våra säljare skall studera söker vi nu en ny driven och engagerad kollega till vår butik! Är du den vi letar efter?

Vi kan erbjuda ett roligt, spännande, varierat och fartfylld arbete som säljare, där du får möjligheten att kombinera försäljning med såväl lagerarbete som dekoration. Galleriet Gåvor & Interiör är för dig som tycker inredning är kul, men som mest av allt brinner för försäljning och kundservice. Vi är ett väletablerat företag som ständigt arbetar för att utvecklas och bli bättre. Vårt sortiment består av heminrednings- och presentartiklar från kända varumärken.

Butikens dagliga verksamhet består förutom av försäljning, även uppackning och exponering av varor, städ, lagerarbete och kontinuerligt underhåll av butiken för att den alltid skall se snygg och inbjudande ut för våra kunder. Vår viktigaste uppgift är att ge varje besökare och kund bästa tänkbara service, och det är en självklarhet för oss att du är genuint intresserad av försäljning och service.

Personen vi söker har givetvis ett stort inredningsintresse, men också en vilja att lära sig mer och ständigt utvecklas i sin roll. Personen vi söker skall vara över 18 år, samt ha tidigare erfarenhet från servicearbete och kassavana. Du trivs i en miljö där det är korta beslutsvägar och med ett arbete som varierar från säsong till säsong. Självklart är du också glad, ärlig, positiv, noggrann, flexibel och stresstålig.

Du skall kunna jobba både ensam och i grupp, och vara genuint intresserad av försäljning och service. Det är tidvis högt tempo med både försäljning och varuhantering, så arbetet kräver en god fysik och att man trivs med att ha ”många bollar i luften”. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och det är en självklarhet för oss att du är en ”teamplayer”. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, ca 25h/vecka, med högre tjänstgöringsgrad i högsäsonger. Arbetstiden är förlagd till vardagar, kvällar och helger enligt rullande schema. Tillträde snarast. Vi har kollektivavtal med handelsanställdas förbund.

Körkort samt tillgång till bil är ett plus.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan, skicka in din ansökan så snart som möjligt då rekryteringen pågår löpande. Sista ansökningsdag är 14/8-18

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan med cv och referenser skickas till personal@gallerietinterior.com , eller lämnas i butiken.

Förfrågningar angående tjänsten skickas till samma mailadress. Välkommen med din ansökan!

Stormberg söker två motiverade butiks...

Stormberg, Norges största producent av sport- och friluftskläder, designar och säljer funktionella sport- och friluftskläder för hela familjen. Stormberg etablerades i februari 1998 för att utveckla sport- och friluftskläder som blev sålda till familjevänliga priser. Läs mer på https://www.stormberg.com/se/ Stormberg söker två motiverade butiksäljare som skapar bra resultat. Vår butik […]

Läs mer

Stormberg, Norges största producent av sport- och friluftskläder, designar och säljer funktionella sport- och friluftskläder för hela familjen. Stormberg etablerades i februari 1998 för att utveckla sport- och friluftskläder som blev sålda till familjevänliga priser. Läs mer på https://www.stormberg.com/se/

Stormberg söker två motiverade butiksäljare som skapar bra resultat. Vår butik på Nordby shoppingscenter söker dig som är en engagerad, ansvarsfull, humörspridande och friluftsintresserad butikssäljare, till en ca 20% anställning och till en ca 30% anställning.

Arbetsuppgifter:
– Försäljning och varumärkesutveckling till Stormbergs Kunder.
– Guida och inspirera Kunder – Packa upp varor i butiken
– Fylla på varor
– Hålla ordning och reda
– Produktexponering
– Jobba i kassan

Önskade kvalifikationer och personliga egenskaper:
– Du är en duktig säljare och har erfaring med kundservice
– Serviceminded
– Lojal och pliktuppfyllande
– Positiv inställning
– Energifull och ärlig
– Social och anpassningsbar
– Bra på att sammarbeta
– Självständig och effektiv
– Intresse för friluftsliv

Vi söker dig som vill ge det lilla extra där Kunden står i fokus!
Butiksäljarna måste identifiera sig med Stormbergs grundvärderingar: Hållbar, Inkluderande och innovativ

Vi erbjuder:
– Bra arbetsförhållanden
– Spännande arbetsuppgifter och ett högt tempo
– Fantastiska kollegor och ett bra arbetsmiljö i en organisation där Stomrbergs grundvärderingar i fokus.

Skicka din ansökan och ditt CV till Butikschef Helene Mitchell: helene.mitchell@stormberg.no eller lämna in det i vår butik.

Arbetslivserfarenhet

 Butikssäljare, fackhandel: erfarenhet efterfrågas

Om anställningsvillkor

Det kan bli möjlighet för mer jobb i perioder, och du måste vara förberedd på dag- kväll- och helgjobb.

Arbetsgivarens webbplats

 http://www.stormberg.com

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Helene Mitchell
helene.mitchell@stormberg.no
+
47 940 22 802

Rituals Söker säljare!

VI SÖKER SÄLJARE TILL VÅR BUTIK DIN ROLL Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder får en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda dem te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du dem en betydelsefull upplevelse med […]

Läs mer

VI SÖKER SÄLJARE TILL VÅR BUTIK

DIN ROLL

Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder får en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda dem te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du dem en betydelsefull upplevelse med en personlig touch.

ARBETSUPPGIFTER

Som Säljare informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. I dina arbetsuppgifter ingår det även att tillsammans med ditt team ständigt driva försäljningen och att se till att butiken är ren, städad och ordentligt påfylld hela tiden. För att utveckla din kunskap så får du en grundläggande utbildning inom Rituals Academy. Du rapporterar till Butikschefen, som är din mentor och som hjälper dig med din utveckling.

KVALIFIKATIONER

* Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik.

* Har du erfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.

* Flexibel gällande arbetstider och villig att arbeta under bland annat helger.

* Du är en ärlig person med integritet.

* Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder.

* Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik.

VAD HAR VI ATT ERBJUDA?

Rituals erbjuder en deltidstjänst i ett team med entusiastiska kollegor. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö.

INTRESSERAD?

Om du är intresserad av den här tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan!

För mer information prata med Butikschefen på Nordby, Rituals eller maila för snabbast svar på nordby@rituals.com

Supersäljare til PelleP

Pelle P är högprofilerade klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter, Strömstad centrum, Koster och i Fjällbacka. Butikerna säljer varumärket Pelle P efter seglaren och formgivaren Pelle Petterson. Vi söker fast personal till Nordby Shoppingcenter efter sommaren. Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning, mode och service, då våra kunder förtjänar […]

Läs mer

Pelle P är högprofilerade klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter,
Strömstad centrum, Koster och i Fjällbacka. Butikerna säljer varumärket Pelle P efter
seglaren och formgivaren Pelle Petterson.

Vi söker fast personal till Nordby Shoppingcenter efter sommaren.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning, mode och service, då våra kunder
förtjänar en hög servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor
vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och
ordningssam.

Ansettelser skjer fortlöpende, så venta inte med at skicka in ditt CV.

CV skickas til Nordby@pellepetterson.se

Kontaktperson Amalie S. Jensen +4799399981