Vill du jobba på Nordby Shoppingcenter?

Håll utkik här efter tjänster som är lediga på centret och i centrets butiker.

Butikssäljare Extra

Vi söker en glad och positiv säljare till vår butik, är du en av dem, skicka gärna in ett cv till c36@cubus.com eller kom inom butiken! Tjänsten är extra vid behov. Hoppas vi ses! Caroline med Personal

Läs mer

Vi söker en glad och positiv säljare till vår butik, är du en av dem, skicka gärna in ett cv till c36@cubus.com eller kom inom butiken!

Tjänsten är extra vid behov.

Hoppas vi ses!

Caroline med Personal

Vi söker säljare

Panduro är Europas marknadsledande leverantör av hobbymaterial. Företaget finns i flera länder med huvudkontor i Malmö. Försäljningen av våra ca 10 000 artiklar sker via egna butiker, återförsäljare och e-handel. Vi har i dagsläget 104 butiker i sju länder. Panduro har ca 650 anställda och god lönsamhet. Till vår butik […]

Läs mer

Panduro är Europas marknadsledande leverantör av hobbymaterial. Företaget finns i flera länder med huvudkontor i Malmö. Försäljningen av våra ca 10 000 artiklar sker via egna butiker, återförsäljare och e-handel. Vi har i dagsläget 104 butiker i sju länder. Panduro har ca 650 anställda och god lönsamhet.

Till vår butik i Nordby söker vi

SÄLJARE, ca. 10 timmar/vecka

Vi söker en utåtriktad och serviceminded säljare till vår butik i Nordby. Tjänsten är ett sjukvikariat, ca 10 timmar/vecka med möjlighet till mer vid behov.

Vi ser gärna att du är stresstålig och har erfarenhet inom handel. Du bör ha fyllt 18 år.

Självklart älskar du att möta nya människor och ge den bästa servicen till våra kunder.

Du är förmodligen en kreativ människa som brinner för försäljning och med ett stort intresse för Panduros produkter.

Vi erbjuder ett spännande jobb med många utmaningar. I en kreativ och kundvänlig arbetsmiljö blir du en del av vårt duktiga säljteam, som tar ansvar för den dagliga driften av butiken.

Ansökan märkt ”Säljare”, skickas till: bc127@panduro.se. Ansökan ska innehålla CV och kontaktuppgifter.

Tillträde: Snarast.
Läs mer om oss på www.panduro.com

Biträdande butikschef till Magasinet...

En ansvarsfull och lojal medarbetare, med intresse för inredning, sälj, service och verksamhetsutveckling. Vi är en livsstilsbutik i kärnan av Nordby Shoppingcentrum med ett brett utbud av interiör, accessoarer, bilder/konst och delikatesser. Du är en given länk i vår personalgrupp vars mål är att ge god service till alla kunder. […]

Läs mer

En ansvarsfull och lojal medarbetare, med intresse för inredning, sälj, service och verksamhetsutveckling.

Vi är en livsstilsbutik i kärnan av Nordby Shoppingcentrum med ett brett utbud av interiör, accessoarer, bilder/konst och delikatesser. Du är en given länk i vår personalgrupp vars mål är att ge god service till alla kunder. Att tillsammans med oss stå för en varm och välkomnande atmosfär.

Du får som biträdande butikschef del av ansvar för butiken tillsammans med butikschef Stina. Med din erfarenhet av butiksarbete och försäljning, samt ditt intresse för inredning och service kan du utvecklas och succesivt öka ditt ansvarsområde vad gäller vårt produktutbud. Detta kan bland annat innefatta inköp och leverantörskontakter. Som biträdande butikschef önskar vi även att du har erfarenhet av lagerhantering då att ta emot och leverera in varor är en del i arbetet.

Vi söker dig som har butiksvana, gärna som biträdande- eller butikschef. Du är en serviceinriktad, säljperson som behärskar kassasystem och administrativa system så som t.ex. Excel och Word. Du är en driven, prestigelös person som är duktig på att inspirera och engagera dina medarbetare. Din kompetens blir en viktig del i butikens drift vilket också inbegriper ledarskap och coaching. Tidigare erfarenhet av webbhandel är ett plus. Vi kan erbjuda dig en heltidsanställning i en härlig arbetsmiljö tillsammans i vår personalgrupp med konkurrenskraftig lön.

Är detta ett arbete som passar dig så hör av dig med CV och personligt brev till info@magasinetnordby.se
Du kan givetvis även lämna din ansökan direkt i butiken. Vid frågor kontakta Stina. Rekrytering sker löpande.

Du är alltid välkommen in i butiken!

Magasinet – Stina Halvarsson 0727-175696

Supersäljare til PelleP

Pelle P är högprofilerade klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter, Strömstad centrum, Koster och i Fjällbacka. Butikerna säljer varumärket Pelle P efter seglaren och formgivaren Pelle Petterson. Vi söker fast personal till Nordby Shoppingcenter efter sommaren. Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning, mode och service, då våra kunder förtjänar […]

Läs mer

Pelle P är högprofilerade klädesaffärer belägna på Nordby Shoppingcenter,
Strömstad centrum, Koster och i Fjällbacka. Butikerna säljer varumärket Pelle P efter
seglaren och formgivaren Pelle Petterson.

Vi söker fast personal till Nordby Shoppingcenter efter sommaren.

Du skall ha ett brinnande intresse för försäljning, mode och service, då våra kunder
förtjänar en hög servicegrad. Vi söker dig som är drivande och ambitiös med stor
vilja och stort engagemang. Vidare måste du vara positiv, stresstålig, ärlig och
ordningssam.

Ansettelser skjer fortlöpende, så venta inte med at skicka in ditt CV.

Ansökan skickas till Jobb@individprestige.se

Kontaktperson Per Johansson +46 708 89 15 35