Vill du jobba på Nordby Shoppingcenter?

Håll utkik här efter tjänster som är lediga på centret och i centrets butiker.

Vikarierande Butikschef

Vi söker en vikarierande Butikschef till vår butik på Nordby. Detta är ett föräldravikariat som varar till augusti 2019 med möjlighet till förlängning. Är du ambitiös? Brinner du för mode, underkläder och att ge riktigt bra service? När du handlar nya underkläder är det viktigt att du får hjälp och […]

Läs mer

Vi söker en vikarierande Butikschef till vår butik på Nordby.

Detta är ett föräldravikariat som varar till augusti 2019 med möjlighet till förlängning.

Är du ambitiös? Brinner du för mode, underkläder och att ge riktigt bra service? När du handlar nya underkläder är det viktigt att du får hjälp och rådgivning av någon som verkligen förstår dig och vad du är i behov av. Vi på Hunkemöller bryr oss verkligen om våra kunder. Vi ger våra kunder professionell rådgivning och service av högsta klass. . Tjänsten finns i vår Hunkemöller butik i Nordby och omfattar 38,25 timmar/veckan.

Intresserad?

Läs mer och ansök HÄR!

Butikssäljare deltid

  Vi söker en butikssäljare på deltid 10 timmar i veckan!​ Brinner du för mode, underkläder och att ge riktigt bra service? Vi söker nu en medarbetare som är service minded ut i fingertopparna och som gillar att ge det lilla extra till sina kunder. Tjänsten finns i vår Hunkemöller […]

Läs mer

 

Vi söker en butikssäljare på deltid 10 timmar i veckan!​

Brinner du för mode, underkläder och att ge riktigt bra service? Vi söker nu en medarbetare som är service minded ut i fingertopparna och som gillar att ge det lilla extra till sina kunder. Tjänsten finns i vår Hunkemöller butik i Nordby och omfattar 10 timmar/veckan.

Intresserad?

Läs mer och ansök HÄR

Supersäljare sökes till INDISKA...

Familjeföretaget INDISKA har en lång och spännande historia,  sedan företaget grundades 1901. Vi säljer mode, inredning och accessoarer med modern och unik prägel i våra 100 butiker i Sverige, Norge och Finland, samt i vår INDISKA Shop Online. Alla som varit inne i en INDISKA-butik har upplevt vår affärsidé – att sälja en […]

Läs mer

Familjeföretaget INDISKA har en lång och spännande historia,  sedan företaget grundades 1901. Vi säljer mode, inredning och accessoarer med modern och unik prägel i våra 100 butiker i Sverige, Norge och Finland, samt i vår INDISKA Shop Online.

Alla som varit inne i en INDISKA-butik har upplevt vår affärsidé – att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien tillpassat vår skandinaviska kund.

Vi söker nu en driven och engagerad supersäljare till vår butik på Nordby i et vikariat på 20 timmer i veckan under vinter och våren 2018, med möjlighet för förlängning.

Vi söker dig som har tidigare säljerfarenhet från butik med ett genuint intresse för mode och inredning. Att du drivs av försäljning och service ser vi som en självklarhet. Till ditt förfogande har du en inspirerande butiksmiljö, engagerade kollegor och ett unikt sortiment. Vår stil, både inom mode och inredning präglas av färger, former och mönster i olika former. Våra designers i Stockholm inspireras av Indien och Orienten, och gör sedan en kommersiell tolkning utifrån vår skandinaviska designtradition. Resultatet blir kollektioner som utstrålar självförtroende, energi och kreativitet.

Det är viktigt att du är försäljningsinriktad,  har kassa vana och är kundorienterad.

Tjänsten är et vikariat på ca 20 tim/vecka.

Tillträde efter enligt överenskommelse.

Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor på vår hemsida www.indiska.com

Kontaktperson:

Elin Lindbeck-Dahlström

Butikchef

bc58@indiska.se / 0526 40350